NAPOLI OSTAJE BEZ NAJBOLJEG IGRAČA: Osimen blizu selidbe na Ostrvo!

Autor:

Sport

05.05.2024

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nigerijac napušta Čizmu.

NAPOLI OSTAJE BEZ NAJBOLJEG IGRAČA: Osimen blizu selidbe na Ostrvo!

Foto: Tanjug/AP

Čelsi je izrazio interesovanje za napadača Napolija i reprezentativca Nigerije, Viktora Osimena. Osimen, koji ima 25 godina, postao je član Napolija 2020. godine, sa ugovorom koji traje do 30. juna 2026. Prema pisanju Skaj sporta, uprava Plavaca je započela pregovore sa napadačem.

Izvor blizak čelnicima Čelsija tvrdi da je Čelsi planirao da ponudi između 80 i 90 miliona evra za Osimena, uz dodatnu opciju slanja Romelua Lukakua i još jednog mlađeg igrača u Napoli. Ovo bi moglo biti značajno za transfernu politiku oba kluba, te stvoriti interesantnu dinamiku tokom pregovora.

Osimen je prošle sezone sa Napolijem osvojio titulu u Seriji A, čineći ga izuzetno poželjnim igračem na tržištu. Tokom ove sezone, Osimen je odigrao 29 utakmica i postigao 16 golova u svim takmičenjima, čime je dodatno potvrdio svoj talenat i vrednost kao fudbaler.

Sa druge strane italijanski mediji podsećaju da je predsednik Napolija, Aurelio de Laurentis nedavno najavio nameru da proda Osimena, nakon što je odbio ponudu za produženje ugovora. Ovo bi moglo značiti da su pregovori između Čelsija i Napolija ključni za budućnost ovog talentovanog napadača.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading