DELIJE MOGU DA ODAHNU: Ljubimac navijača najavio ostanak: "Srećan sam ovde"!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

05.05.2024

17:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ako se on bude pitao, i naredne sezone će nositi opremu crveno-belih boja..

DELIJE MOGU DA ODAHNU: Ljubimac navijača najavio ostanak: "Srećan sam ovde"!

Foto: star sport

Košarkaši Crvene zvezde nisu ostvarili željene rezultate u okviru ovosezonske Evrolige, ali su sve misli ljudi u klubu okrenute ka aktuelnom plej-ofu ABA lige.

Ekipa sa Malog Kalemegdana na startu regionalnog doigravanja savladala je podgorički Studentski centar, da bi u prom polufinalnom meču plej-ofa deklasirala i ekipu Mege čime je najavila novi plasman u finale plej-ofa i najverovatniji ponovni duel sa večitim rivalom Partizanom.

Istovremeno navijači već sada razmatraju ko bi mogao i ko će iz aktuelnog sastava crveno-belih i naredne sezone biti deo kluba, a čini se da se jedno od važnih pitanja lako može i pozitivno okončati.

Naime, u razgovoru za "Informer" Rokas Gedraitis je između ostalog govoro i o potencijalnom ostanku na Malom Kalemegdanu i tom prilikom je istakao:

- Ako se ja pitam, ostao bih. Morao bih  još da popričam sa porodicom i dobro razmislim, ali ovog trena bih ostao. Srećan sam ovde, moja porodica je srećna. Zašto da ne? Mislim da smo mogli bolje i više u Evroligi, pokušao bih ponovo.

Foto: Starsport

Predvodi Crvenu zvezdu ka novom finalu ABA lige - Rokas Gedraitis

 

Osvrnuo se sjajni šuter i na ostvarenja u ovosezonskom elitnom takmičenju:

- Loša je sezona iz nas u Evroligi. Očekivali smo mnogo više na početku godine. Mislim da nismo u potpunosti iskoristili sav naš potencijal. Nismo na vreme uspostavili sistem kojim ćemo da igramo. Protivnici u Evroligi su teški i nemoguće je brzo da se adaptirate. Ne mogu da izdvojim šta je glavni razlog. Imali smo problema sa povredama, promenili smo trenera, a u Evroligi je ključno da igrate sa mnogo samopouzdanja.

Da podsetimo, Rokas Gedraitis je prvi Litvanac koji je obukao crveno-beli dres, a u Crvenu zvezdu je stigao prethodnog leta iz španske Baskonije za koju je nastupao tri prethodne sezone.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading