ŠOK: Našao se pred teškim životnim iskušenjem! Kako prevazići novonastalu situaciju?

Autor: Vladimir Vorih

Sport

05.05.2024

17:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

došlo je vreme da svako krene svojim putem.

ŠOK: Našao se pred teškim životnim iskušenjem! Kako prevazići novonastalu situaciju?

Foto: Tanjug/AP

Stefanos Cicipas i Novak Đoković

Španska teniserka Paula Badosa i grčki igrač Stefanos Cicipas više nisu u vezi, što je potvrdila sama Badosa putem svojih društvenih mreža. Njih dvoje su bili jedan od najzanimljivijih teniskih parova, a javnost je saznala za njihovu vezu prošle godine, na US Openu.

Nakon oko godinu dana, veza je došla do svog kraja. Badosa je istakla da su odluku o raskidu doneli posle pažljivog razmatranja, te da su zahvalni na podršci svojih prijatelja i porodica.

Foto: Instagram.com/Paula Badosa

Zvanično je objavila prekid veze sa grčkim teniserom

 

Iako je njihov raskid rastužio mnoge koji su pratili njihovu vezu, Badosa je istakla da se rastaju kao prijatelji sa mnogo međusobnog poštovanja. Takođe, zamolila je za privatnost u ovom periodu i zahvalila se na razumevanju i poštovanju.

Španska teniserka trenutno je 101. igračica na planeti, a koja je najbolji plasman imala pre tačno dve godine kada se probila do druge pozicije na WTA listi, na društvenoj mreži Instagram ima preko milion pratioca koje redovno oduševljava svojim fotografijama.

 

Paula Badosa se trenutno nalazi na 101. mestu WTA liste, dok je svojevremeno bila druga na istoj. Sa druge strane, Stefanos Cicipas je sedmi teniser sveta, dok je najviše bio rangiran kao treći.

Iako je njihov raskid izazvao izvesnu tužnost među njihovim pratiocima, Paula Badosa i Stefanos Cicipas su odlučili da okončaju svoju vezu i krenu odvojenim putem, zahvalni na svim lepim momentima koje su proveli zajedno.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading