VODITELJKA PINKA GOLA VAN KAMERA: Ovako svima ZAPUŠILA usta, pa udarila na ESTRADU zbog Ane Nikolić! (VIDEO)

Autor: G. D. / M. P.

Zabava

16.07.2024

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivana Šopić bez dlake na jeziku za Republiku!

VODITELJKA PINKA GOLA VAN KAMERA: Ovako svima ZAPUŠILA usta, pa udarila na ESTRADU zbog Ane Nikolić! (VIDEO)

Foto: Shutterstock, Printscreen

 

 

U subotu veče se završila sedma sezona popularnog rijalitija "Elita", a sinoć je u Šimanovcima povodom ovoga organizovana gala žurka, na kojoj je prisustvovala i voditeljka ovog projekta, Ivana Šopić. Ona je u razgovoru za Republiku sumirala utiske, pa progrovorila i o svom privatnom životu.

- Odlično, kao što ste rekli, ovo mi je prirodno okruženje. Prvi put sam došla kao Ivana Šopić, a ne voditeljka. Tako se i osećam. Žurka, opuštenije je sve. Iskoristiću priliku i ja da se opustim, nadam se da neće biti rasprava zadrugara - rekla je Ivana.

- Bilo je raznih scena, ali godinama čovek ogugla. Pomoglo mi je to što sam bila učesnik, pa kao: "Okej, proletela mi je flaša, jaka stvar". Ne pridajem značaja tome. Nekako mislim da je sve to više drama učesnika, nego što oni krenu jedni na druge - istakla je Šopićeva.

Republika

Foto: Instagram.com

Ivana Šopić otvorila dušu

- Dopada mi se pobednica, ove godine je njeno učešće drugačije, narod je podržao tu promenu. Imali smo ranije te primere, gde narod podrži nekoga ko nije toliko sjajan i bajan, pa se sledeće sezone pokaže u boljem svetlu. Ja navijam za promene na bolje. To praktikujem na sebi. Podržavam pobedu. Uozbiljila se, shvatila da je majka, da nema vremena da se zeza, da ne može da šara, menja momke, našla je ljubav svog života. Anđelov udeo se tu vidi. Naišla je na pravu osobu, veliki udeo ima tu. Nadam se da će okončati ovu vezu brakom, da će nagrada ostati tu u zajednici, nagrada je njena, ali mislim da će ona tu da se otvori - dodala je Ivana, te se osvrnula na svoj privatni život i društvene mreže.

- Trudim se da odvojim Instagram i posao. Na Instagramu nisam voditeljka, ovde nikad nisam ušla sa degutantnin dekolteom. Privatno volim da se sredim, da to puca. To kad smršam. Laskaju mi komplimenti. Trudim se da se ne dam godinama. A ovde sam voditeljka, trudim se da nijedan gledalac ne kaže: "Vidi kako se obukla ova voditeljka" - rekla je Šopićeva i progovorila o prijateljstvu sa Anom Nikolić.

- Čujemo se svakodnevno. Ona je prezadovoljna novim albumom, to niko nije očekivao. Svaka pesma njena je biografska njena, to publika oseti. Kad čujemo njen glas, ona to pokori, ne vredi ovim ljudima silne promocije itd... - dodala je voditeljka.

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Ana i Ivana se privatno druže

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading