RONALDU JE SAMO NEBO GRANICA! Kristijano u 39. godini OBORIO još jedan REKORD na EP!

Autor:

Sport

22.06.2024

20:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverovatno dosignuće Portugalca.

RONALDU JE SAMO NEBO GRANICA! Kristijano u 39. godini OBORIO još jedan REKORD na EP!

Foto: www.profimedia.rs

Najveća zvezda i kapiten reprezentacije Portugala, Kristijano Ronaldo, još jednom je dokazao svoje fudbalsko majstorstvo na Evropskom prvenstvu.

U meču protiv Turske, bivši šampioni Starog kontinenta su slavili rezultatom 3:0, a Ronaldo je bio ključni igrač u ovom trijumfu.

Iako je imao priliku da postigne gol, Ronaldo je odlučio da bude nesebičan i umesto toga asistira svom saigraču Brunu Fernandešu, čime je postavio novi rekord od sedam asistencija na Evropskim prvenstvima. Ova neobična gesta pokazuje veliku timsku igru i posvećenost uspehu celog tima.

 

 

Ovo nije prvi put da je Ronaldo bio ključni igrač u uspehu portugalske reprezentacije. Sa šest odigranih Evropskih prvenstava iza sebe, on i dalje pokazuje izuzetnu formu i uticaj na igru svog tima. Sa godinama koje prolaze, mnogi se pitaju koliko dugo će Ronaldo još biti u mogućnosti da pruža ovakve izuzetne performanse na terenu.

S obzirom na njegovu izuzetnu karijeru i uticaj na svetski fudbal, jasno je da je Ronaldo i dalje u vrhunskoj formi i da predstavlja ključnog igrača za Portugal na Evropskom prvenstvu. Ovaj meč protiv Turske samo je još jedan u nizu dokaza o njegovom neospornom talentu i uticaju na terenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading