PREGOVORI SU U POODMAKLOJ FAZI! Republika OTKRIVA - sprema se DETONACIJA na Malom Kalemedanu! Najbolji centar Evrolige stiže u Zvezdu?!

Autor:

Sport

27.06.2024

19:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajni centar na radaru crveno-belih.

PREGOVORI SU U POODMAKLOJ FAZI! Republika OTKRIVA - sprema se DETONACIJA na Malom Kalemedanu! Najbolji centar Evrolige stiže u Zvezdu?!

Foto: Starsport

Crvena zvezda ne staje kada su u pitanju pojačanja za narednu sezonu. Dres kluba sa Malog Kalemegdana već su zadužili: Uroš Plavšić (Mega), povratnik Nikola Kalinić iz Barselone, krilni centar Efesa Majk Daum i najzvučnije ime Ajzea Kenan iz Olimpijakosa.

Osvajač "triple krune" u prethodnoj sezoni (AdmiralBet ABA liga, Superliga Srbije i Kup "Radivoja Koraća") ne želi, međutim, da se zaustavi na tome, pošto su već, kako saznajemo, najavljeni i dolasci bivšeg igrača Partizana Kodija Milera-Mekintajera izi Baskonije i Nikole Đurišića, još jednog člana Mege.

Pozicija centra je bila "rak rana" crveno-belih u prethodnoj sezoni, jer osim Džoela Bolomboja nije bilo igrača koji bi pod reketom nosili Zvezdu ka pobedama.

Foto: Starsport

Tornike Šengelija

Sada su na Malom Kalemegdanu rešili i tu boljku da iskorene, pa se ušlo u pregovore, ni manje ni više, sa jednim od najboljih "petica" Evrolige - Tornikeom Šengelijom!

Gruzijski reprezentativac blista proteklih godina u dresu Virtusa iz Bolonje, a pregovori iskusnog košarkaša i Crvene zvezde su, kako "Republika" saznaje, u poodmakloj fazi.

Šanse da popularni "Toko" pojača redove srpskog i regionalnog šampiona su 50:50, a nema sumnje da bi Šengelija, uz Bolomboja, činio daleko respektabilniju kombinaciju Zvezdinih centara u narednom ciklusu Evrolige!

Ostaje da se vidi kako će se završiti pregovori između crveno-belih i Gruzina, dok navijači Zvezde očekuju povoljan ishod istih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading