LJUBIMAC GROBARA PROMENIO SREDINU! Izabrao je klub koji znaju svi ĐACI!

Autor:

Sport

27.06.2024

22:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadač se seli u tropske krajeve.

LJUBIMAC GROBARA PROMENIO SREDINU! Izabrao je klub koji znaju svi ĐACI!

Foto: Starsport

Posle šest godina provedenih u španskom klubu Sportingu iz Hihona, srpski fudbaler Uroš Đurđević odlučio je da karijeru nastavi u Meksiku.

Prema informacijama koje prenosi meksički list Rekord, popularni Atlas iz elitnog ranga izrazio je želju da dovede crnogorskog reprezentativca i već je postigao dogovor o potpisivanju ugovora na period od tri godine.

Uroš Đurđević svoje prve fudbalske korake napravio je u Crvenoj zvezdi, da bi kasnije igrao za Rad, Vitese i Palermo pre nego što je stigao u Partizan. U poslednjoj sezoni u Humskoj, potpuno se afirmisao, a sa crno-belima je osvojio titulu šampiona pre nego što je prešao u grčki Olimpijakos. Nakon toga, usledio je šestogodišnji angažman u Sportingu iz Hihona, koji sada dobija novi epilog u Meksiku.

Foto: Starsport

Uroš Đurđević

Atlas, kao klub koji teži da pojača igrački kadar, prepoznao je kvalitete ovog iskusnog fudbalera i odlučio da ga dovede u svoje redove. Urošev transfer predstavljaće novu avanturu u karijeri Đurđevića, pružajući mu mogućnost da pokaže svoje veštine na meksičkoj fudbalskoj sceni.

Sa novim izazovima koji ga očekuju u Meksiku, nekadašnji ljubimac grobara ima priliku da nastavi da gradi svoj fudbalski put i ostavi značajan trag u novom fudbalskom okruženju.

Pored uspešne klupske karijere, Đurđević je takođe deo crnogorske reprezentacije, koja ovog leta nije uspela da izbori odlazak na Evropsko prvenstvo u Nemačkoj. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading