ZVEZDA EKSPRESNO REŠILA GORUĆI PROBLEM! Poznato ko MENJA Izraelca na golu!

Autor:

Sport

27.06.2024

21:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prethodno su Milan Borjan i Zoran Popović razdužili crveno-belu opremu.

ZVEZDA EKSPRESNO REŠILA GORUĆI PROBLEM! Poznato ko MENJA Izraelca na golu!

Foto: Starsport

Srpski šampion Crvena zvezda će drugu sezonu zaredom doživeti rekonstrukciju ispred crte.

Prošle godine posle pozajmice Slovanu kapitena Milana Borjana, crveno-beli angažovali Omrija Glazera, koji se istakao bravurama na golu tima sa Marakane, dok će ovog leta uslediti nove rotacije.

Budući da se kanadski reprezentativac zvanično rastao sa Zvezdom, kao i njegov dugogodišnji zamenik Zoran Popović, klub iz Ljutice Bogdana ekspresno našao zamenu za novu "jedinicu", a to će biti Marko Ilić.

Foto: FK Voždovac

Marko Ilić

Crvena zvezda je brzo postigla dogovor sa nekadašnjim golmanom Vojvodine i Voždovca, koji je proleće proveo u norveškom Sarpsborgu, kao pozajmljen igrač Kolorada. Pozajmica mu ističe 15. jula i istog dana će potpisati za osvajača "duple krune" na ovim prostorima.

Ilić (26) je u Sjedinjene Američke Države otišao iz belgijskog Kortrajka prošlog leta za obeštećenje od 1.400.000 evra. Imao je ugovor do kraja 2025. godine, ali pozivu s Marakane očigledno nije mogao da odoli.

Rođeni Novosađanin je branio u svim mlađim reprezentativnim selekcijama, a stajao je i na golu senirskog tima Srbije protiv Jamajke u julu 2021. godine. Sanjao je i da se nađe među putnicima za Mundijal u Kataru, ali to nije bilo realno.

Ilić je na golu Sarpsporga stajao 12 puta u svim takmičenjima i primio 25 golova. Crvena zvezda se, podsetimo, na Zlatiboru priprema za start evropske sezone, koju će početi u plej-ofu za Ligu šampiona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading