SKANDAL NA EVROPSKOM PRVENSTVU! Navijač UPAO na trening i NAPAO Ronalda! (VIDEO)

Autor:

Sport

14.06.2024

22:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portugalski reprezentativci ostali su u šoku.

SKANDAL NA EVROPSKOM PRVENSTVU! Navijač UPAO na trening i NAPAO Ronalda! (VIDEO)

Foto: Tanjug

Fudbalska reprezentacija Portugala je izazvala pravu histeriju među navijačima kada je održala otvoreni trening u mestu Gitersloh.

Organizatori su očekivali veliku posetu, ali nisu predvideli da će ljudi krenuti da se zaleću ka igračima sa svih strana stadiona. Navijači su jedan po jedan upadali na teren kako bi se slikali sa omiljenim igračima, a posebno sa Kristijanom Ronaldom.

Čak je jedan navijač uspeo da priđe napadaču saudijskog Al Nasra nakon što ga je golman Portugala, Žoze Sa zaustavio u pokušaju da se približi saigračima. Ova neplanirana interakcija između igrača i navijača definitivno je ostavila dubok utisak na sve prisutne.

Portugalci su, podsetimo, u Grupi F, zajedno sa selekcijama Turske, Češke i Gruzije.

Ronaldo i drugovi u prvom kolu igraju protiv Češke 18. juna na Red bul areni u Lajpcigu, četiri dana kasnije sastaju se sa Turskom u drugoj rundi na "Signal Iduna parku" u Dortmundu.

U poslednjem trećem kolu, rival Portugalu 26. juna od 21 čas, na Feltins areni u Gelzenkirhenu biće debitant na Evropskom prvenstvu, selekcija Gruzije.

Podsetimo, portugalska selekcija je imala priliku da 2016. godine podigne pehar najboljoj reprezentaciji Starog kontinenta, pošto je u finalu golom Edera savladala Francusku rezultatom 1:0.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading