GROBARI U EKSTAZI! Obradović našao ZVER pod reketom! Partizan aktivira novu BOMBU!

Autor:

Sport

27.06.2024

20:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli na pragu novog pojačanja.

GROBARI U EKSTAZI! Obradović našao ZVER pod reketom! Partizan aktivira novu BOMBU!

Foto: Starsport

Prema informacijama sa grčkog portala Totalbasket, KK Partizan je postigao usmeni dogovor sa američkim centrom Tajrikom Džonsom.

Ovaj 29-godišnji igrač dolazi u redove Partizana nakon što Efes nije želeo da zadrži Džonsa, koji je prethodno igrao za Turk Telekom.

Tajrik Džons će imati značajnu ulogu u timu, pretpostavlja se da će biti startni centar naredne sezone. Ovo je važno pojačanje za Partizan, s obzirom da trenutno imaju samo jednog centra pod ugovorom, Balšu Koprivicu. Odlasci Frenka Kaminskog, Zeka Ledeja i Alena Smailagića, kao i nedisciplina Bruna Kabokla, dodatno su osnažili potrebu za novim centrom.

Foto: www.profimedia.rs

Tajrik Džons

Tajrik Džons je prošle sezone igrao za Efes, a pre toga je nastupao u Izraelu, Italiji i u redovima Turk Telekoma, gde je ostvario zapažene rezultate. Njegov dolazak u Partizan sigurno će uneti novu dinamiku u tim i biti od velike važnosti za narednu sezonu.

Pred dolaskom među crno-bele je i kanadsko krilo Ajzeja Majk! On je bio pravi hit sa Buržom prošle sezone koji je doveo do finala Evrokupa, gde je ipak Pariz bio bolji.

Ovaj 27-godišnji krilni košarkaš je u proseku po utakmici beležio 12,8 poena, 4,2 skoka i 1,5 asistencija. Time je privukao pažnju brojnih klubova u Evroligi, ali je trenutno najbliži potpisu za Partizan. Baš kao i 27-godišnji Džouns. 

U međuvremenu, Alen Smailagić, koji je napustio Partizan, već je pronašao novi klub. Detalji o njegovom novom angažmanu u Žalgirisu još uvek nisu poznati, ali će njegov odlazak svakako uticati na rekonstrukciju tima.

Prethodno su crno-bele napustili: kapiten Kevin Panter (Barselona), Zek Ledej (Olimpija Milano), Frenk Kaminski (Pariz), Pi Džej Doužer, Džejms Naneli. Na izlaznim vratima je sigurno i Ognjen Jaramaz, kao i Danilo Anđušić kome je istekao ugovor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading