SADA JE I ZVANIČNO! Partizan potpisao BRUTALNO pojačanje!

Autor:

Sport

27.06.2024

20:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ugovor je potpisan na godinu, uz opciju produžetka na još jednu.

SADA JE I ZVANIČNO! Partizan potpisao BRUTALNO pojačanje!

Foto: Starsport

Grobari

Ono što se danima najavljivalo, sada je dobilo i zvaničan epilog - Sterling Braun je novi košarkaš Partizana!

Kada je reč o dovođenju novih igrača, aktivnost u redovima crno-belih se znatno pojačala, posebno od kada je potvrđeno novo učešće u Evroligi. Ozvaničen je dolazak bivšeg igrača Albe, a pored njega, vrlo blizu crno-belom dresu su i Tajrik Džons i Ajzea Majk.

Partizan je uspeo da potpiše ugovor sa Sterlingom Braunom na 1+1 godinu. Dosadašnji bek "albatrosa", koji je prošle sezone nastupao u Evroligi, imao je zapažene statistike, beležeći prosečno 11.2 poena, 3.3 skoka i 2.4 asistencije po meču.

Dolazak Brauna predstavlja značajno pojačanje za ekipu Željka Obradovića, a njegovo iskustvo će svakako biti od velike koristi u evropskim takmičenjima.

 

 

Pored Brauna, Partizan je takođe veoma blizu angažovanja dosadašnjeg centra Efesa, Tajrika Džonsa. Ovo pojačanje bi dodatno ojačalo Obradovićev tim, ceo proces bi mogao da ubrza dolazak Vensana Poajea u redove turskog vicešampiona. Pregovori su već poodmakli, što dodatno potvrđuje ozbiljnost namere kluba iz Humske da se pojača na svim pozicijama.

Takođe, postoje poodmakli pregovori sa četvorkom Strazbura, Ajzeom Majkom. Eventualni dolazak Majka bi dodatno zaokružio timsku postavu i pružio treneru više opcija u igri.

Uz već potpisane ugovore sa Vanjom Marinkovićem, Arijanom Lakićem, Ifeom Lundbergom i Frenkom Nilikinom, Partizan će svakako imati značajno pojačan tim u predstojećoj sezoni. Svi ovi transferi jasno ukazuju na ambicije kluba da ostvari zapažen rezultat kako u domaćem prvenstvu, tako i na evropskoj sceni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading