TRESE SE HUMSKA! Obradović našao ZAMENU za Smajlagića!

Autor:

Sport

27.06.2024

23:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izabran je u idealan tim prethodne sezone.

TRESE SE HUMSKA! Obradović našao ZAMENU za Smajlagića!

Foto: Starsport

Starsport

Kanadski košarkaš Ajzea Majk postaće novo pojačanje ekipe Partizana, što su potvrdili na društvenim mrežama Vasiliki Karamuza i Donatasa Urbonasa.

Reč je o igraču koji je stekao reputaciju u Evropi od 2020. godine, a prošle sezone je nosio dres francuskog Burža i bio deo idealnog tima Evrokupa.

Ajzea Majk je svoju košarkašku karijeru započeo kao student na SMU Univerziteta u Sjedinjenim Američkim Državama. Nakon univerzitetskog iskustva, prešao je na Stari kontinent gde je brzo stekao priznanje i postao važan igrač u evropskim klubovima.

 

 

Majk je ostvario značajan uspeh u prethodnoj sezoni, postavši deo idealnog tima Evrokupa. Sa prosečno ostvarenih 12,8 poena, 4,2 skoka, 1,5 asistencija i 1,6 ukradenih lopti po utakmici, pokazao je svoju svestranost i uticaj na terenu. Njegov doprinos od oko 13 indeksnih poena po utakmici jasno ukazuje na kvalitet i značaj koji donosi timu.

Ajzea se pridružio prestižnom društvu u idealnom timu Evrokupa, zajedno sa drugim vrhunskim igračima poput Treviona Vilijamsa, Gabija Olasenija, Met Morgana i Ti Džej Šortsa. Njegov internacionalni uspeh i priznanja dodatno potvrđuju njegovu vrednost kao igrača.

Dolazak Ajzee Majka u roster Željka Obradovića predstavlja značajan korak za KK Partizan, a navijači sa nestrpljenjem očekuju da vide kako će se ovaj kanadski košarkaš uklopiti u novoformirani tim i doprineti uspesima kluba iz Humske.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading