PARTIZAN SE OGLASIO! Sada je i ZVANIČNO - napustio je crno-bele!

Autor:

Sport

27.06.2024

19:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Karijeru će nastaviti kod bivšeg trenera kluba iz Humske.

PARTIZAN SE OGLASIO! Sada je i ZVANIČNO - napustio je crno-bele!

Foto: Starsport

Zek Ledej i Alen Smailagić

Posle trogodišnjeg boravka u Partizanu, krilni centar Alen Smailagić napustio je klub iz Humske, čime je okončana njegova saradnja sa crno-belima.

Iako su se u prethodnim danima spekulisale informacije o interesovanju nekoliko ekipa za mladog košarkaša, iz Humske su potvrdili da je došlo do rastanka. Smailagiću je istekao ugovor, te su mu se iz Partizana zahvalili na dosadašnjoj saradnji.

Smailagić je bio deo tima koji je prošle godine osvojio AdmiralBet ABA ligu, a njegov doprinos od 5,5 poena i 2,2 skoka po meču u prethodnoj sezoni bio je značajan. Sa ovim uspehom, postao je omiljen među grbarima, dok će njegov odlazak sigurno ostaviti prazninu u timu.

 

 

Iako još nije potpisao zvanično za Žalgiris, sledeća destinacija za bivšeg igrača Golden Stejt Voriorsa biće litvanski velikan, koji sa klupe predvodi Andrea Trinkijeri, nekadašnji treneer crno-belih.

To bi mogao da bude novi izazov za mladog košarkaša, koji bi mogao da nastavi karijeru u jednom od najkonstantnijih evropskih klubova.

Iz Partizana su se na društvenim mrežama zahvalili Smailagiću na dosadašnjoj saradnji i istakli da će zauvek biti deo crno-bele porodice.

- Posle tri sezone, naš Alen Smailagić će promeniti dres! Jedan od momaka koji su na prečac osvojili srca navijača Partizana i bili deo tima koji je vratio titulu regionalnog prvaka, nakon isteka ugovora napušta klub! Smajli, zauvek ćeš biti deo crno-bele porodice! - stoji u saopštenju kluba iz Humske.

Njegov doprinos ekipi tokom proteklih sezona ostavio je traga, te se očekuje da će se navijači Partizana sećati njegovih uspeha i doprinosa klubu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading