ZVEZDA DOVODI POJAČANJA, A ODLASCI? Čović: VIDEĆEMO šta će biti, gde ćemo ih DAVATI!

Autor:

Sport

27.06.2024

21:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik crveno-belih o aktuelnim temama u klubu.

ZVEZDA DOVODI POJAČANJA, A ODLASCI? Čović: VIDEĆEMO šta će biti, gde ćemo ih DAVATI!

Foto: Starsport

Predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović otkrio je nakon skupštine kluba da su u toku pregovori sa Nikolom Đurišićem, dok je potvrđeno da će ugovor sa klubom potpisati Nikola Šaranović, trenutno član FMP-a.

Nikola Đurišić, potencijalni novi igrač Crvene zvezde, trenutno je u fazi pregovora sa klubom, a prvi čovek srpskog šampiona ističe da je pitanje od NBA drafta da li će on postati igrač Zvezde iduće sezone ili ipak ne. Ova situacija budi veliko interesovanje među navijačima, budući da bi dolazak mladog talenta poput Đurišića mogao značajno da utiče na budući sastav tima.

- Potpisaćemo Nikolu Šaranovića, koji će ostati još godinu dana u FMP - rekao je Nebojša Čović.

Foto: KK Crvena zvezda

Dalibor Ilić

S druge strane najavljen je odlazak tandema Dalibor Ilić-Stefan Lazarević, o čemu je pričao i prvi čovek crveno-belih:

- Klub su napustili Tobi, Gilespi i Smart. Hanga odlazi, sa Ilićem i Lazarevićem imamo otvoren dogovor. Videćemo šta će biti, ge ćemo ih davati…. Oni su igrači pod ugovorom sa Zvezdom - istakao je Čović.

Podsetimo, crveno-beli su u poodmaklim pregovorima oko dovođenja Tornikea Šengelije iz Virtusa (Bolonja), dok su dolasci Kodija Milera-Mekintajera izi Baskonije i Nikole Đurišića, još jednog člana Mege, praktično gotova stvar.

Novi članovi Crvene zvezde, postali su: Uroš Plavšić (Mega), povratnik Nikola Kalinić iz Barselone, krilni centar Efesa Majk Daum i najzvučnije ime Ajzea Kenan iz Olimpijakosa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading