KAKAV GEST KRISTIJANA! Klinac NADMUDRIO obezbeđenje i ULETEO zbog Ronalda! Evo šta je Portugalac URADIO!

Autor:

Sport

22.06.2024

20:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapiten portugalske selekcije pokazao veličinu.

KAKAV GEST KRISTIJANA! Klinac NADMUDRIO obezbeđenje i ULETEO zbog Ronalda! Evo šta je Portugalac URADIO!

Foto: www.profimedia.rs

Fudbalska reprezentacija Portugala ostvarila je ubedljivu pobedu nad selekcijom Turske rezultatom 3:0, u meču drugog kola grupne faze Evropskog prvenstva u Nemačkoj.

Bivši evropski prvaci su dominirali tokom većeg dela meča, što ih je na kraju dovelo do ubedljive pobede.


Ipak, jedan od najzanimljivijih trenutaka utakmice desio se u drugom poluvremenu kada je jedan mlađi navijač uspeo da utrči na teren kako bi se fotografisao sa legendarnim Kristijanom Ronaldom. Ovaj neočekivani potez izazvao je smeh i oduševljenje kod igrača i navijača.

Foto: www.profimedia.rs

Dečak je umakao obezbeđenju

Kristijano Ronaldo je sa osmehom dočekao mladića, a potom su zajedno napravili fotografiju koja će zauvek ostati u sećanju tog dečaka. Ovaj gest pokazao je ljudsku stranu jednog od najvećih fudbalskih zvezda, dok je publika na stadionu burno pozdravila ovaj neobičan susret.

 

 

Obezbeđenje je brzo reagovalo i izvelo dečaka van terena, ali je njegov podvig ostavio neizbrisiv utisak na sve prisutne. Ova scena je još jednom pokazala koliko fudbal može da poveže ljude i stvori nezaboravne trenutke koji prevazilaze granice igrališta.

Fotografija ovog susreta postala je hit na društvenim mrežama, a mnogi su istakli koliko je divno videti kako jedan fudbaler može da učini nešto tako jednostavno, a istovremeno posebno za svoje fanove. Kristijano Ronaldo je još jednom pokazao zašto je omiljen među navijačima širom sveta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading