PRECRTAO TRI IMENA! Spanulis ODABRAO tim Grčke za Pariz!

Autor:

Sport

27.06.2024

23:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neko je morao da otpadne.

PRECRTAO TRI IMENA! Spanulis ODABRAO tim Grčke za Pariz!

Foto: star sport

Vasilis Spanulis

Selektor košarkaške reprezentacije Grčke, Vasilis Spanulis, nedavno je objavio skraćeni spisak igrača za kvalifikacioni turnir za Olimpijske igre u Parizu.

Nakon pobede protiv reprezentacije Bahama rezultatom 102:75 na Akropolis kupu, Spanulis je izjavio da Joanis Kuzeloglu, Jorgos Tanulis i Lefteris Mancukas neće biti uključeni u dalje pripreme. Trenutni spisak broji 14 košarkaša, ali konačan odabir od 12 igrača biće objavljen pred početak kvalifikacionog turnira za OI.

Na spisku se trenutno nalaze Kostas Adetokumbo, Janis Adetokumbo, Nik Kalates, Vasilis Haralampopulos, Nikos Hugaz, Panajotis Kalaicakis, Janulis Larencakis, Mihalis Luncis, Konstantinos Mitoglu, Kostas Papanikolau, Jorgos Papajanis, Dimitris Moraitis, Tomas Vokap i Vasilis Toliopulos.

Foto: Starsport

Janis Adetokumbo

Olimpijski kvalifikacioni turnir održaće se od drugog do sedmog jula u Pireju. U grupi A takmičiće se Slovenija, Novi Zeland i Hrvatska, dok će u grupi B biti Grčka, Egipat i Dominikanska Republika. Pobednik kvalifikacionog turnira izboriće plasman na Olimpijske igre, koje će se održati od 26. jula do 11. avgusta.

Očekuje se da će kvalifikacioni turnir biti izuzetno uzbudljiv, a navijači širom sveta sa nestrpljenjem iščekuju ishod ove prestižne košarkaške manifestacije. Sve oči su uprte ka selektoru Spanulisu i njegovom konačnom odabiru igrača koji će predstavljati Grčku na turniru u Pireju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading