LOŠE VESTI ZA JOKIĆA I DENVER! Nagetsi ostaju bez SKUPLJAČA trofeja!

Autor:

Sport

27.06.2024

22:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije prihvatio opciju da ostane u timu iz Kolorada.

LOŠE VESTI ZA JOKIĆA I DENVER! Nagetsi ostaju bez SKUPLJAČA trofeja!

Foto: www.profimedia.rs

Jedan od važnijih igrača u timu Denvera, Kentejvijus Koldvel-Poup, doneo je odluku da postane slobodan agent umesto da prihvati opciju poslednje godine u Nagetsima.

Ova odluka otvara vrata novim mogućnostima kako za samog Koldvel-Poupa, tako i za tim iz Kolorada.

Koldvel-Poup je odlučio da ne prihvati opciju od 15.4 miliona dolara za sezonu 2024/25. Umesto toga, on želi da istraži tržište i razmotri ponude drugih timova. Već postoje dva ozbiljna kandidata za potpis - Filadelfija i Orlando. Ovo bi moglo dovesti do značajnih promena u sastavu "grumenja".

 

 

Odluka Koldvel-Poupa da postane slobodan agent znači da će Denver morati da razmotri svoje opcije i pripremi se za mogući remont tima. Ovo je ključno s obzirom na važnost za ekipu Nikole Jokića i želju da osvoji još šampionskih prstenova.

Tokom svoje karijere, Koldvel-Poup je imao priliku da igra za nekoliko timova, uključujući Detroit Pistonse, Los Anđeles Lejkerse (sa kojima je osvojio šampionski prsten) i Vašington Vizardse. Njegovo iskustvo i veštine čine ga atraktivnim igračem na tržištu slobodnih agenata.

Iako je još uvek rano spekulisati o tome gde će Koldvel-Poup nastaviti karijeru, njegova odluka da postane slobodan agent pokreće mnoga pitanja i spekulacije među ljubiteljima košarke. Sa izuzetnim igračkim sposobnostima, Kentejvijus će sigurno biti igrač koji će privući pažnju mnogih timova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading