PLJUŠTE AUTOGOLOVI NA EP! Da li je OVO bio NAJSMEŠNIJI od svih PRETHODNIH? Nećete VEROVATI koliko ih je POSTIGNUTO! (VIDEO)

Autor:

Sport

22.06.2024

18:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portugalci imaju ogromu prednost na poluvremenu.

PLJUŠTE AUTOGOLOVI NA EP! Da li je OVO bio NAJSMEŠNIJI od svih PRETHODNIH? Nećete VEROVATI koliko ih je POSTIGNUTO! (VIDEO)

Foto: www.profimedia.rs

Utakmica drugog kola Grupe F između Portugala i Turske na Evropskom prvenstvu donela je možda i najkomičniji trenutak na šampionatu Starog kontinenta u Nemačkoj, koji je nasmejao mnoge navijače.

U 28. minutu meča, defanzivac Samet Akajdin je nehotice postigao autogol, vraćajući loptu svom golmanu na veoma nezgrapan način i na taj način doveo Portugal u vođstvo od 2:0.

Ovaj neobičan potez je izazvao iznenađenje kako na terenu, tako i među gledaocima, a samim tim i reakciju režisera prenosa koji je prikazao reakciju Žoaa Kansela umesto Akajdinovog pasa.

Pored neobičnog autogola, meč između Portugalije i Turske doneo je i vodeći gol za bivše šampione Evrope, koji je postigao Bernardo Silva. Ovaj trenutak je bio od velikog značaja za Ronaldov tim, jer ih je dodatno motivisao u nastavku susreta.

Inače, ovo je šesti autogol na Evropskom prvenstvu, prethodno su loptu u svoju mrežu poslali: Antonio Ridiger (Nemačka) protiv Škotske (5:1), Maksimilijan Vober (Austrija) protiv Francuske (0:1), Čeh Robin Hranač upravo protiv Portugala (1:2), Albanac Klaus Gjasula protiv Hrvatske (2:2) i Italijan Rikardo Kalafjori protiv Španije.

Podsetimo, EURO 2024 održava se u Nemačkoj, u 10 različitih gradova: Minhenu, Štutgartu, Hamburgu, Dizeldorfu, Berlinu, Dortmundu, Gelzenkirhenu, Kelnu, Lajpcigu i Frankfurtu.

Takmičenje traje od 14. juna do 14. jula, a Srbija se nalazi u Grupi C, zajedno sa selekcijama Engleske, Danske i Slovenije. “Orlovi” su prvi meč izgubili od “Gordog Albiona u Gelzenkirhenu (0:1), u drugom susretu remizirali su protiv Slovenije (1:1) u Minhenu, na Alijanc areni. Poslednje treće kolo igraće se 25. juna, rival je Danska od 21 čas, takođe na stadionu minhenskog Bajerna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading