ŠOK OBRT! TRI NOVA SVEDOKA, DVA NISU IZ BORA U SLUČAJU DANKE ILIĆ! Evo kada je njihovo saslušanje i šta će OTKRITI!

Autor:

Hronika

25.06.2024

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Telo malene devojčice još nije pronađeno

ŠOK OBRT! TRI NOVA SVEDOKA, DVA NISU IZ BORA U SLUČAJU DANKE ILIĆ! Evo kada je njihovo saslušanje i šta će OTKRITI!

Foto: Društvene mreže

Danka Ilić

U Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru zakazano je saslušanje novih svedoka u istrazi ubistva dvogodišnje Danke Ilić iz Bora, koju su, kako se sumnja, usmrtili radnici JKP "Vodovod" iz Bora, Dejan Dragijević (50) i Srđan Janković (50).

- Novo saslušanje zakazano je za petak, 5. jul, kada će biti ispitana još tri svedoka u ovom slučaju. Jedan od njih je građanin Bora, dok su druga dvojica meštani Brestovačke banje - kaže izvor upoznat sa slučajem za Kurir.

Podsetimo, Dalibor Dragijević, brat osumnjičenog za ubistvo Danke Ilić (2) Dejana Dragijevića, preminuo je u policijskoj stanici u noći između 6. i 7. aprila. Inače, on je pomogao svom bratu u stravičnom zločinu tako što je zajedno sa njim premestio telo nesrećne devojčice,dok se za saučesništvo u ovom delu sumnjičio i njihov otac Rade, koji je posle pritvora pušten na slobodu.

Kako kažu meštani sela Zlot kod Bora, gde živi porodica Dragijević, kada je prvoosumnjičeni Dejan uhapšen, njegov brat je odlučio da se pošteno napije.

Kad je uhapšen Dejan Dragijević, brat mu je u kafani naručio gajbu piva - kaže meštanka, koja se zatekla u prolazu kada je videla šta pokojni Dalibor radi u trenutku kada mu je brat bio na putu ka policijskoj stanici.

Mnoge komšije potvrdile su da su oba brata, kao i drugoosumnjičeni za ubistvo Danke Ilić Srđan Janković bili "robovi alkohola" i da su češće bili pijani nego trezni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading