OSVAJAJU KOPAONIK: Evo kako se naše odbojkašice pripremaju za Olimpijske igre

Autor:

Sport

26.06.2024

16:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nema odmora.

OSVAJAJU KOPAONIK: Evo kako se naše odbojkašice pripremaju za Olimpijske igre

Foto: www.profimedia.rs

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije završava prvi, bazični deo priprema za Olimpijske igre u Parizu, na Kopaoniku. Odbojkaški savez Srbije saopštio je da će se ekipa u četvrtak posle podne vratiti u Beograd, gde će nastaviti sa pripremama. Selektor Đovani Gvideti najavio je nastavak priprema posle tri slobodna dana, koje će reprezentativke imati pre nego što se pripreme nastave u ponedeljak, 1. jula.

Nakon povratka u Beograd, odbojkašice će trenirati do 8. jula, kada je predviđen polazak u Italiju. Tokom boravka u Italiji, planirane su dve prijateljske utakmice protiv domaće selekcije, zakazane za 9. i 10. jula. Nakon toga, ekipa će se vratiti u Beograd gde će nastaviti sa treninzima do 15. jula, kada će otputovati u Poljsku. U Poljskoj će Srbija učestvovati na Memorijalu "Agata Mruz Olševska" koji će se odigrati u Mijelecu od 16. do 19. jula. Pored Srbije, na ovom turniru će učestvovati i reprezentacije Poljske, Dominikanske Republike i Francuske.

Nakon povratka u Beograd planiranog za 20. jul, odbojkašice Srbije će se 23. jula uputiti ka Parizu. Na Olimpijskim igrama u Parizu, reprezentacija Srbije, osvajač bronzane medalje sa prethodnih Igara u Tokiju, će se takmičiti u Grupi A sa Francuskom, Kinom i SAD. Očekuje se da će odbojkaški turnir na Igrama u Parizu u konkurenciji odbojkašica biti izuzetno uzbudljiv, a takmičenja će se održati u dvorani "Južni Pariz 1" u pariskom 15. arondismanu. Odbojkaški turnir na Igrama u Parizu u konkurenciji odbojkašica na programu je od 27. jula do 11. avgusta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading