ŽESTOK NAPAD NA VLAHOVIĆEV EGO! Rijaliti-zvezda UDARILA NA NAJSKUPLJEG "ORLA": Nijedna ga ne bi pogledala da nema DESETINE MILIONA!

Autor:

Sport

26.06.2024

17:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kija Kockar udarila nisko.

ŽESTOK NAPAD NA VLAHOVIĆEV EGO! Rijaliti-zvezda UDARILA NA NAJSKUPLJEG "ORLA": Nijedna ga ne bi pogledala da nema DESETINE MILIONA!

Foto: ST/Vladimir Lukić, Tanjug/Marco Alpozzi/LaPresse via AP

Jedan od naših najboljih fudbalera Dušan Vlahović okončao je takmičenje s nacionalnim timom na EP u Nemakoj još u grupnoj fazi. Nije se proslavio kao i većina saigrača i sada je na meti kritika. Naročito na društvenim mrežama, a pažnju je privukao komentar Kije Kockar, bivše učesnice rijaliti programa.

Ona je na objavu jedne korisnice o Dušanovoj popularosti rekla sledeće:

- Nijedna ga na ulici ne bi pogledala da nema ugovor od desetine miliona.

Prethodo je okačen video-klip na kojem Srbina brane od fanova, a pisalo je: 

- Naš maneken Vlahović ne može da živi od fanova jer je prelep. Pa dobro ne možemo u svemu biti najbolji - glasio je status na društvenoj mreži Tviter koji je pratio i video snimak.

- Prelep lol. Ali i mudrost ga juri, ali je on brži - odgovorila je Kija.

- Mlad je pa mu praštam sve. A juče nije da se nije trudio - kaže korisnica Tvitera najpre.

 

 

Nešto ranije, pobednica Zadruge i voditeljka Kija Kockar priznala je da su joj pojedini fudbaleri, koji sada igraju za reprezentaciju Srbije, slali poruke na Instagramu.

- Mnogi prijatelji koji imaju moj broj telefona su mi čestitali rođendan na Instagramu. Pitala sam zbog čega, jer ne mogu da vidim, tamo imam hiljadu poruka... - započela je priču Kija, pa dodala:

- Recimo, viđala sam poruke posle dve, tri godine. Pola fudbalske reprezentacije Srbije mi je pisalo. Kasno sam videla, tako da nisam postala žena fudbalera - kaže ona.

Nije htela o imenima.

- Ne želim nikoga da spominjem. Neki su zauzeti, neki i dalje nisu - otkrila je Kockareva, a na pitanje da li su tada bili zauzeti, kada su joj pisali, rekla je: "Mislim da nisu".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading