MITROVIĆ I SMS SU BOŽANSTVO U SAUDIJSKOJ ARABIJI: Al Hilal ponovo pokazao veliko poštovanje prema reprezentativcima Srbije!

Autor:

Sport

16.06.2024

14:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lep gest Al Hilala

MITROVIĆ I SMS SU BOŽANSTVO U SAUDIJSKOJ ARABIJI: Al Hilal ponovo pokazao veliko poštovanje prema reprezentativcima Srbije!

Foto: www.profimedia.rs

Reprezentacija Srbije danas od 21.00 čas igra svoju prvu utakmicu na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj protiv Engleske u Gelzenkirhenu na Ventlis Areni. Ovo je prvo učešće ''orlova'' na evropskoj smotri nakon 24 godine i nema sumnje da među navijačima vlada veliko interesovanje i uzbuđenje.

Fudbalski klub Al Hilal, čiji su nekadašnji igrači Aleksandar Mitrović i Sergej Milinković Savić bili ključni za osvajanje titule u Saudijskoj Arabiji, poslao je srdačne poruke podrške srpskim reprezentativcima pred njihov prvi meč na Evropskom prvenstvu. 

- Srećno našim srpskim zvezdama u prvom meču protiv Engleske - napisali su iz Al Hilala na društvenoj mreži X.

 

 

Ovo nije prvi put da Al Hilal iskazuje podršku prema srpskim fudbalerima. Njihova podrška dodatno je istakla važnost i uticaj koji srpski fudbaleri imaju u međunarodnom fudbalu, a samim tim i značaj koji imaju za svoje klubove i navijače širom sveta.

Nakon što su dobili podršku od bivšeg kluba, srpski reprezentativci će imati priliku da pokažu svoje veštine i borbeni duh na terenu. Očekuje se da će meč protiv Engleske doneti mnogo uzbuđenja i neizvesnosti, a navijači širom sveta sa nestrpljenjem iščekuju ovaj susret.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading