KO BI REKAO: Mitrović nasmejan stoji pored prelepe tetke - Evo o kome se radi

Autor: Republika/A.Đ.

Sport

26.06.2024

18:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi bi mu pozavideli.

KO BI REKAO: Mitrović nasmejan stoji pored prelepe tetke - Evo o kome se radi

Foto: Starsport

Luka Mitrović je svim svojim pratiocima na instagramu pokazao kako lepu tetku ima. Luka i poznata manekenka Sofija Milošević su se fotografisali u Minhenu u Nemačkoj i na osnovu slike možemo primetiti da je vidno raspoložen.

Supruga Luke Jovića objavila je fotku za Mitrovićem uz komentar koji mnogi nisu očekivali.

- Ja sam njegova tetka - napisala je lepa Sofija pozirajući s Mitrom.

 

 

Luka Mitrović je srpski je košarkaš rođen u Novom Sadu. Igra na pozicijama krilnog centra i centra, a trenutno nastupa za Crvenu zvezdu.

Istakao se igrama u Crvenoj zvezdi s kojom je osvojio 18 trofeja, po čemu je jedan od najtrofejnijih igrača ovog kluba. Godine 2015. proglašen je za najboljeg sportistu Crvene zvezde. Na NBA draftu 2015. izabrali su ga Filadelfija seventisiksersi kao 60. pika.

Leta 2012. potpisao je za Crvenu zvezdu. Značajniju ulogu u Zvezdi dobio tek u sezoni 2013/14. kada je po prvi put igrao i Evroligu, a zapažen učinak imao je u prvoj pobedi Zvezde u ovom takmičenju nakon 14 godina — u utakmici protiv Laboral Kuće u gostima. Njegov napredak je ubrzo prekinut težom povredom na utakmici sa Krkom. Ipak, do kraja sezone se oporavio i u finišu podigao formu.

Tokom leta 2014. postavljen je za kapitena Crvene zvezde. Na utakmici Evrolige 2014/15. protiv Galatasaraja postigao je 30 poena i tako postao jedan od četvorice igrača u istoriji ovog takmičenja koji su postigli toliko poena, a da su imali manje od 22 godine.

Sa crveno-belima osvojio je tri Kupa Radivoja Koraća (2013, 2015. i 2017). Posebno važnu ulogu imao je u osvajanju trofeja za 2015. godinu — tada je u finalnoj utakmici ostvario indeks 29 uz postignut 21 poen, što mu je donelo priznanja za najkorisnijeg igrača i najboljeg strelca. I do kraja sezone imao je zapažen učinak u timu koji ja zabeležio jedan od najvećih uspeha u istoriji Crvene zvezde. Zvezda je osvojila i Jadransku ligu po prvi put u svojoj istoriji, ali i Superligu Srbije. Ovakav uspeh ga je preporučio NBA skautima, pa je nakon te sezone draftovan od strane Filadelfije kao 60. pik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading