PIKSI PERSONA NON GRATA NA TOPČIDERSKOM BRDU: "Sajonara" za legendu i večito rivalstvo! Evo zašto Stojković nije VOLJEN MEĐU DELIJAMA I GROBARIMA!

Autor:

Sport

26.06.2024

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bura nakon lošeg rezultata na EVRO2024.

PIKSI PERSONA NON GRATA NA TOPČIDERSKOM BRDU: "Sajonara" za legendu i večito rivalstvo! Evo zašto Stojković nije VOLJEN MEĐU DELIJAMA I GROBARIMA!

Foto: Starsport

Dragan Stojković Piksi po pisanju brojnih medija više neće biti selektor Srbije, nakon što je s reprezentacijom naše zemlje na drugom po redu velikom takmičenju postigao loš rezultat.

Legenda domaćeg fudbala, inače, nikada nije imao podršku većine domaćih navijača, naročito grupa koje bodre dva najveća srpska kluba - Crvenu zvezdu i Partizan. Delije, pristalice kluba čije je boje branio i bio funkcioner, odavno ne žele da da ga vide na svom stadionu. Razlog toga je verovanje da nije dobro vodio klub dok je obavljao funkciju predsednika.

"Delije" su mu pre dve godine poslale jasnu poruku kada je došao na Marakanu kako bi u ulozi selektora ispratio jedan večiti derbi.

- Nikad nije bila tvoja, ti nikad nisi bio naš. Decenijskog potopa posle tebe seća se svaki zvezdaš. “Sajonara” - napisale su “delije" na transparentu na severu, koje su na japanskom jeziku sa sajonara mislisli - doviđenja.

Republika

Foto: Starsport

 

Nije Piksi omiljen ni na drugoj strani Topčiderskog brda. Logično, nijedan strastevni navijač Partizana ne zaboravlja da je Stojković legenda i bivši igrač najljućeg rivala Crvene zvezde, te da je u igračkim danima često umeo da postiže golove Partizanu i bude ključan u uspesima Zvezde. U poslednje vreme na dušu mu stavljaju činjenicu da nije pozivao u tim fudbalere iz Humske, a poslednji u nizu primera koji "grobari" navode jeste izostavljanje Aleksandra Jovanović, golmana koji je ostavio sjajan utisak u poslednje vreme u crno-belom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Drago Milenkovic

26.06.2024 21:34

Moj Piksi, dali ti mislis da si dovoljno uradio za ovaj tim. Mi ovdje imamo svakodnevnu borbu za opstanak, a ti se predajes prije starta mene bi bila sramota da te zvijezde sa puno para i nezasluzeni visoki status u drustvu vode u propast. Niti su zasluzili da pretstavljaju nas narod i nase drustvo sa milijonima na racunu dodju i sramote nas. Kaljaju nase ime i nas ponos. Ako bi i Vucic radio kao oni ja bih ga se odrekao. Sram Vas bilo.