PIKSI POKISAO KAO MIŠ! Trči iz autobusa i vodi "orlove" ka Srbiji (VIDEO)

Autor: Republika/A.Đ.

Sport

26.06.2024

17:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kiša neće sprati sramotu.

PIKSI POKISAO KAO MIŠ! Trči iz autobusa i vodi "orlove" ka Srbiji (VIDEO)

Foto: Republika

Dragan Stojković Piksi posle neuspeha reprezentacije Srbije na Evropskom prvenstvu završava svoju misiju na klupi, priča se uoči večerašnjeg povratka "orlova" u Beograd. Njega se sa selektorske funkcije razrešiti Fudbalski savez Srbije, a postoji najmanje pet razloga zbog kojih je apsolutno odgovoran za sramne rezultate srpskog nacionalnog tima u Nemačkoj.

Kiša pljušti u Nemačkoj, ali ne može sprati sramotu sa Piksija. Izlazeći iz autobusa i shvativši kakvo je vreme, trčećim korakom je krenuo ka željenoj destinaciji.

 

 

Međitim, naša ekipa je "uhvatila" i Dragana Džajića Džaju, ali on je bio obezbeđen kišobranom. Na njegovom licu možemo primetiti razočaranje zbog pobratka kući.

 

 

Selektor koji na dva velika takmičenja (Mondijal u Kataru i EVRO u Nemačkoj) u šest utakmica ne uspeo da zabeleži nijednu pobedu teško da zaslužuje da nastavi sa radom na tom mestu.

Republika

Foto: Republika

 

 

Pre svega njegov tim je u Nemačkoj sramno igrao u sva tri meča, a posebno u uvodnim minutama. Koliko su "orlovi" bili nemoćni govori i podatak da smo uz Škotsku najneefikasnija ekipa na celom šampionatu sa samo jednim postignutim pogotkom. Još tužniji podatak je da je naša reprezentacija za skoro pet sati igre uspela da uputi svega šest šuteva u okvir protivničkog gola. A kada se tome doda potpuna odsečenost naših napadača, kolaps igre po bokovima i bezidejnost u veznom redu, jasno je da je utisak koji je Piksijeva taktika ostavila na navijače Srbije mučan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading