NAJBOLJI SRPSKI IGRAČ: Rajković se ovim rečima pozdravio od prolaska

Autor: Republika/A.Đ.

Sport

26.06.2024

20:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kratko i jasno.

NAJBOLJI SRPSKI IGRAČ: Rajković se ovim rečima pozdravio od prolaska

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Srbije vraćaju se večeras kući, nakon ne obavljenog posla u Nemačkoj. "orlovi" su veoma neslavno završili Evropsko prvenstvo i to tako što su na tri meča došli srećno do dva boda. Prvo ih je pobedila Engleska sa 1:0, Sloveniji smo iščupali bod pogotkom iz prekida u 95. minutu za 1:1, dok do mreže Danske nismo ni stigli (0:0).

Za pomenutih 270 i kusur minuta "orlovi" su šutnuli ka golu protivnika samo šest puta a da je lopta išla u okvir! Neverovatno, ali je tako - jedan protiv Engleske, četiri protiv Slovenije i jedan protiv Danske. Protiv Danaca je jedan udarac išao ka meti, tri nisu. Zato ne čudi da nam je najbolji igrač tog susreta, prema opštem stavu javnosti, bio golman Predrag Rajković.

On se na svom profilu na društvenoj mreži instagram, zahvalio svima na podršci.

 

 

Ovakav ishod, da ni posle 24 godine nismo prošli grupu, a da smo osvojili dva boda i postigli samo jedan gol iz mizernih šest šuteva u okvir gola rivala je neuspeh. To tvrde svi fudbalski stručnjaci, a svoje mišljenje kao ljubitelj sporta dao je i predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Tim pre što im je on pružio bezrezevnu podršku kada su išli u Nemačku. S tim da se ovaj put ne vraćaju podignute glave, kao kada je prvi put ušao sa njima u avion za Portugal, gde su izborili plasman na Mundijal 2022.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading