NAKON OVOGA BIĆE SVE JASNIJE: Evo kada Novak donosi odluku o nastupu na Vimbldonu!

Autor:

Sport

26.06.2024

14:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đoković ima probu.

NAKON OVOGA BIĆE SVE JASNIJE: Evo kada Novak donosi odluku o nastupu na Vimbldonu!

Foto: Tanjug/AP

Srpski teniser, Novak Đoković već nekoliko dana trenira na terenima Ol Ingland klaba u Londonu, ali još uvek nije doneo konačnu odluku o nastupu. Sve bi trebalo da bude jasno u četvrtak, kada je zakazan sparing između Novaka i trenutno prvog reketa sveta Janika Sinera. Očekuje se da će ovaj sparing biti ključan u odluci da li je Novak u adekvatnom fizičkom stanju za takmičenje.

Podsetimo, tokom priprema za Vimbldon, Đoković je posetio "Alijanc arenu" gde je pratio utakmicu Srbije i Danske. Ova poseta je izazvala veliko interesovanje javnosti, koja sa nestrpljenjem očekuje konačnu odluku o Novakovom učešću na turniru.

Svi ljubitelji tenisa i navijači Novaka Đokovića sa nestrpljenjem iščekuju konačnu odluku o njegovom učešću na Ol Ingland klubu. Nadaju se pozitivnom ishodu, ali istovremeno i sa zabrinutošću prate razvoj događaja. Novakova forma i fizičko stanje su predmet opširnih spekulacija, ali će se sve nedoumice razrešiti nakon sparinga sa Janikom Sinerom.

Novak Đoković, kao jedan od najpoznatijih srpskih sportista, privlači pažnju javnosti svojim aktivnostima, kako na terenu tako i van njega. Svi se nadaju da će ova teniska zvezda ostvariti uspeh na nadolazećem turniru, ali konačna odluka je i dalje pod znakom pitanja. Zato ostaje da sačekamo četvrtak i ishod sparinga koji će mnogo toga odlučiti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading