TADIĆ SE IZVINIO PIKSIJU I SAIGRAČIMA: ''Orlovi'' u odličnoj atmosferi dočekuju meč sa Slovencima!

Autor:

Sport

18.06.2024

16:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapiten Srbije uvideo grešku.

TADIĆ SE IZVINIO PIKSIJU I SAIGRAČIMA: ''Orlovi'' u odličnoj atmosferi dočekuju meč sa Slovencima!

Foto: Profimedia

U hotelu „Maksimilijan” u Augzburgu, gde boravi reprezentacija Srbije tokom Evropskog prvenstva u Nemačkoj, održan je sastanak stručnog štaba „A” tima, na čelu sa selektorom Draganom Stojkovićem, i reprezentativaca Srbije.

Bilo je govora o predstojećim obavezama, a između ostalog kapiten reprezentacije Dušan Tadić je iskoristio priliku da se zbog nepromišljenih izjava posle utakmice sa Engleskom izvini selektoru Stojkoviću i saigračima.

Reprezentacija Srbije prema planu i programu nastavlja sa pripremama za drugi meč na Evropskom prvenstvu. Sutra oko podneva odlazi u Minhen gde su predviđene medijske aktivnosti, kao i zvanični trening.

Podsetimo Srbija se vratila na Evropsko prvenstvo nakon 24 godine, ali njihov povratak nije bio onakav kakav su navijači očekivali. Iako su poraženi u prvoj utakmici od selekcije Engleske rezultatom 1:0, ''orlovi'' su pokazali hrabrost i odlučnost protiv jednog od glavnih favorita za osvajanje turnira. Nakon utakmice sa Engleskom, Tadić je bio revolitiran odlukom Piksija da ga ostavi na klupu i ubaci tek u drugom poluvremenu, vruće glave izjavio da je u najboljoj formi od svih u nacionalnom timu.

Srbija se sada okreće narednom izazovu protiv Slovenije. Utakmica se igra u četvrtak, 20. juna od 15.00 časova na Alijanc Areni u Minhenu. Ovaj meč je od velike važnosti za ''orlove'', tako nam je sloga potrebnija više nego ikada.

Foto: Republika

Republika u Nemačkoj

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading