NAVALA SRPSKIH NAVIJAČA U AUGZBURGU: Neki su došli samo zbog NJEGA!

Autor:

Sport

12.06.2024

16:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

''Orlovi'' imaju veliku podršku.

NAVALA SRPSKIH NAVIJAČA U AUGZBURGU: Neki su došli samo zbog NJEGA!

Foto: Republika

Navijači Fenera

Reprezentacija Srbije našla se posle 24 godine na Evropskom prvenstvu. "Orlovi" su juče stigli u Augzburg, gde će im biti baza tokom boravka na evropskoj smotri. Naši fudbaleri imali su fantastičan doček ispred hotela, vladala je velika euforija među navijačima, pa će sigurno slekcija Srbije imati ogromnu podršku na mečevima.

Osim utakmica, naši reprezentativci imaju veliku podršku i na treningu. Naime, Srbija ima otvoreni trening za javnost od 17:30, a hrpa navijača su navalili da gleda svoje miljenika kako se priprema za meč protiv Engleske. Međutim, dvojica iz Turske po imenu Deniz i Murat su došli iz Istanbula da prate Dušana Tadića u dresu Fenerbahčea, a naš portal Republika je to sve zabeležio.

Foto: Republika

 

Kako je Republika najavila, više oko 2800 navijača pratiće prvi trening ''orlova'' koji počinje u 17:30 časova. Sam grad Augzburg je sve organizovao, podelivši besplatne karte. Nemci obožavaju pune stadione i odličnu atmosferu, pa su izašli u susret srpskim navijačima i omogućili im da dodatno daju vetar u leđa svojim miljenicima.

Srbija će u grupi odmeriti snage sa Engleskom, Danskom i Slovenijom. Prvi meč ''orlovi' ' igraju protiv Enlgeza 16. juna od 21.00 čas u Gelzenkirhenu na Ventlis areni. Ostala dva susreta igraće u Minhenu na Alijanc Areni, 20. juna od 15.00 časova sa Slovencija, dok će pet dana kasnije od 21.00 čas odmeriti snage sa Danskom.

Foto: Republika

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading