SUZE KOSTIĆA RAŽALOSTILE CELU NACIJU! Reprezentativac Srbije UPLAKAN napustio teren! (VIDEO)

Autor:

Sport

16.06.2024

21:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki peh za selektora Dragana Stojkovića Piksija.

SUZE KOSTIĆA RAŽALOSTILE CELU NACIJU! Reprezentativac Srbije UPLAKAN napustio teren! (VIDEO)

Foto: Printscreen/TV Arena sport

Reprezentativac Srbije i jedan od najvećih aduta selektora Dragana Stojkovića Piksija, Filip Kostić, doživeo je tešku povredu tokom utakmice protiv Engleske.

Povreda se dogodila nakon prljavog poteza Džuda Belingema, a Kostić je trpeo velike bolove pre nego što je morao da napusti teren.

Kostić je tokom izlaska s terena pokazao veliku emotivnost, brisući suze i trljajući oči od bola. Navijači prisutni na stadionu u Gelzenkirhenu ispratili su ga aplauzom, dok je njegovo izlazak bio vidljiv i na video-bimu.

Foto: www.profimedia.rs

 

Nakon što je morao da završi utakmicu pre njenog kraja, postavlja se pitanje da li će Kostić biti u mogućnosti da nastupi u narednim mečevima. Još nije poznato da li će zbog ove povrede fudbaler Juventusa biti pod upitnikom za naredne mečeve, a navijači i stručni štab Srbije sa nestrpljenjem očekuju informacije o njegovom zdravstvenom stanju.

Iako je njegov izlazak s terena bio emotivan trenutak, ostaje nada da će Filip Kostić biti u mogućnosti da zaigra u sledećoj utakmici protiv Slovenije. Svi navijači i ljubitelji fudbala u Srbiji prateće sa pažnjom njegovo zdravstveno stanje i nadaju se povratku na teren što pre.

Povreda Filipa Kostića mogla bi da utiče na taktiku selektora reprezentacije Srbije u narednim mečevima. S obzirom na značaj koji Kragujevčanin ima u timu, njegovo eventualno odsustvo bi moglo da zahteva prilagođavanje igre i uloge drugih prvotimaca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading