BELINGEM ŠOKIRAO "ORLOVE"! Evo kako su Englezi stigli do EKSPRESNOG vođstva protiv Srbije! (VIDEO)

Autor:

Sport

16.06.2024

21:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajnu akciju izveli su fudbaleri "Gordog Albina".

BELINGEM ŠOKIRAO "ORLOVE"! Evo kako su Englezi stigli do EKSPRESNOG vođstva protiv Srbije! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Samo 13 minuta odolevala je odbrana fudbalske reprezentacije Srbije protiv Engleske, koja je na žalost naših mnogobrojnih navijača, stigla do vođstva preko Džuda Belingema.

Vezista madridskog Reala odlično je iskoristio nepažnju u zadnjoj liniji izabranika Dragana Stojkovića Piksija, pa je neometan iz srca šesnaesterca u "engleskom stilu", udarcem glavom doveo vicešampione Starog kontinenta do prednosti.

Sve je poteklo od Kembe Vokera, koji je poslao precizan pas ka Bukaju Saki na bok, usledio je milimetarski precizan centaršut fudbalera Arsenala u kazneni prostor, pa je Belingem odlično ispratio sve i pored Andrije Živkovića silovitim šutem razgalio navijače Ostrvljana.

Pogledajte kako je Engleska stigla do prednosti protiv Srbije:

Posle pogotka su se oslobodili srpski reprezentativci i zaigrali nešto agresivnije, međutim, još uvek su prinuđeni da jure rezultatski zaostatak.

Srbija će, podsetimo, u drugom kolu igrati protiv Slovenije koja je u meču pre ovog iznenadila Dansku i remizirala rezultatom 1:1.

S druge strane, Skandinavci će na megdan Sautgejtovim izabranicima u drugoj rundi, pa bi "orlovi" eventualnom pobedom nad "zmajčekima" uhvatili zamajac za drugu rundu takmičenja na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading