NEČUVEN POTEZ ORGANIZATORA! Nemci ZABORAVILI ime nesuđenog REPREZENTATIVCA! Evo kako su UVREDILI Piksijevog "orla"! (FOTO)

Autor:

Sport

16.06.2024

20:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nezapamćen propust na stadionu Šalkea.

NEČUVEN POTEZ ORGANIZATORA! Nemci ZABORAVILI ime nesuđenog REPREZENTATIVCA! Evo kako su UVREDILI Piksijevog "orla"! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Fudbalska reprezentacija Srbije igra protiv Engleske utakmicu prvog kola Grupe C, na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj.

Iako su vicešampioni Starog kontinenta veliki favoriti, ne samo u ovom meču već i za osvajanje trofeja, izabranici Dragana Stojkovića Piksija imaju priliku da pokažu svoje veštine i iznenade snažnog protivnika.

Interesantno je da je pred početak meča došlo do jednog neobičnog trenutka. Na video bimu na stadionu primećen je kiks organizatora.

Naime, kada se pojavio sastav naše reprezentacije na video bimu, svim igračima je uredno stajalo ime i prezime, osim Lazaru Samardžiću. Još fascinantnije je to što je fudbaler Udinezea imao priliku da bira za koju reprezentaciju će nastupati i ispred Nemačke je izabrao da igra za Srbiju.

 

 

Podsetimo, Samardžić je prošao sve mlađe selekcije selekcije Nemačke, ali je u seniorskoj konkurenciji postao član "orlova", zahvaljujući velikoj pobedi Fudbalskog saveza Srbije u pregovorima oko njegovog angažovanja.

Piksi je već najavio hrabru taktiku protiv Engleske, ističući značaj timskog duha i borbenosti. Sa ubojitim napadačima poput Dušana Vlahovića i Aleksandra Mitrovića, Srbija ima potencijal da pruži snažan otpor favorizovanom protivniku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading