ĐOKOVIĆ STIGAO NA ALIJANC ARENU! AKO SRBIJA POBEDI, UTRČAĆU NA TEREN! NOLE SAVETOVAO "ORLOVE": Srce, glava i ona stvar!

Autor:

Sport

25.06.2024

20:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nole je legenda!

ĐOKOVIĆ STIGAO NA ALIJANC ARENU! AKO SRBIJA POBEDI, UTRČAĆU NA TEREN! NOLE SAVETOVAO "ORLOVE": Srce, glava i ona stvar!

Foto: Starsport

Još malo je ostalo do ključne utakmice Srbije na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj. Od 21 sat, četa Dragana Stojkovića Piksija igra protiv Danske utakmicu poslednjeg kola grupne faze. Za plasman među najboljih 16 ekipa, našoj selekciji je potrebna pobeda, a o podršci koju imaju "orlovi" ne treba trošiti reči.

Najbolji teniser ikada, Novak Đoković, će biti prisutan na stadionu kako bi pružio podršku nacionalnom timu. Ujedno, Novak se priprema za nadolazeći Vimbldon, a njegova podrška "orlovima" dodatno će motivisati igrače da ostvare željeni rezultat. Đoković je stigao na teren doma fudbalera Bajern Minhena, a kako saznajemo, Nole će ubrzo otići u svlačionicu sa "orlovima" i održati im motivacioni govor pred presudan meč.

Nole je u najavi meča govorio za RTS.

- Veliko je zadovoljstvo što sam ovde večeras da mogu da budem jedan više navijač za Srbiju i uživam u ovoj atmosferi.

 

 

Nole je odigrao mnogo finala, šta je najvažnije u glavi?

- Timski sport je drugačiji od pojedinačnog kojim se ja bavim, ali suštinski su stvari iste, pogotovo kada se igra za svoju zemlju Srbiju. Nema prevelikog razmišljanja, najvažniji deo se uradi pre utakmice. Priprema je već 50 posto pobede. Momci su imali 4-5 dana da se spreme za današnjeg protivnika i taktički. U ovakvim utakmicama gde je svaki minut važan tu su srce, ponos i želja da se predstavi zemlja na najbolji mogući način. Rezultat se ne može predvideti, ali ako se da srce na terenu onda se ništa ne može zameriti.

Šta bi poručio igračima?

- Srce, glava i ona stvar. Momci već igraju neko vreme zajedno. Ja nisam stručan, ali verujem da pogled na tribine i slika koliko naših ljudi ima je dovoljan motiv da daju sve od sebe i izgaraju 90 minuta. Svi smo tu za njih i bodrimo ih.

Povreda?
- Sve ide iznenađujuće dobro. Nisam još doneo odluku da li ću igrati na Vimbldonu, u narednim danima ću. Onda idu Olimpijske igre...

Za kraj je imao moćnu poruku:

- Ako navijači uđu na teren kad pobedimo, utrčaću i ja! - zaključio je Nole legenda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading