ZAŠTO TAKO, DŽUDE? Skandalozan POTEZ strelca gola za Englesku! Nameno "zakačio" Piksijevog "orla"! (VIDEO)

Autor:

Sport

16.06.2024

21:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovako nešto od veziste Reala nismo očekivali.

ZAŠTO TAKO, DŽUDE? Skandalozan POTEZ strelca gola za Englesku! Nameno "zakačio" Piksijevog "orla"! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Twitter

Fudbalske reprezentacije Srbije i Engleske vode veliku bitku na Feltens areni u Gelzenkirhenu, a "Gordi Albion" vodi od 13. minuta golom Džuda Belingema.

Upravo je vezista Real Madrida pokazao svoju manje pohvalnu stranu. U 24. minutu utakmice, desio se incident koji je izazvao veliku pažnju javnosti.

Nakon što je lopta završila u autu, Belingem je namerno krenuo ka srpskom reprezentativcu Filipu Kostiću i zakačio ga ramenom, izazivajući odbijanje od strane srpskog fudbalera.

Umesto da pokaže sportski duh i izvini se, Džud Belingem je nastavio kao da se ništa nije dogodilo. Ovaj incident izazvao je ogorčenje kod Kostića, koji je reagovao želeći da se obračuna sa strelcem jedinog pogotka na stadionu Šalkea.

Sudija Danijele Orsato iz Italije, koji je poznat kao jedan od najboljih u Evropi, primetio je sukob između Belingema i Kostića tek kada je srpski fudbaler krenuo ka engleskom reprezentativcu. Njegova reakcija dovela je do prekida i intervenisanja kako bi se smirile strasti na terenu.

Ovaj incident baca senku na sportski duh meča između Srbije i Engleske, ističući važnost fer pleja i poštovanja protivnika na terenu. Iako je Belingem poznat po svojim fudbalskim veštinama, ovakvo ponašanje sigurno će izazvati reakciju kako navijača.

Srbija u drugom kolu igra protiv Slovenije, dok se "Gordi Albion" sastaje sa Danskom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading