TADIĆ UTUČEN POSLE ELIMINACIJE: IGRAMO CELE GODINE, MOMCI SU SE ŽRTVOVALI... Žao nam je zbog navijača

Autor:

Sport

25.06.2024

23:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Završeno takmičenje za "orlove"...

TADIĆ UTUČEN POSLE ELIMINACIJE: IGRAMO CELE GODINE, MOMCI SU SE ŽRTVOVALI... Žao nam je zbog navijača

Foto: Profimedia

Fudbalska selekcija Srbije nije uspela da savlada Dansku na Alijanc areni u Minhenu (0:0), pa su izabranici Dragana Stojkovića Piksija završili učešće već u grupnoj fazi takmičenja na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj.

Remi Engleske i Slovenije (0:0) označio je oproštaj "orlova" sa kontinentalnog šampionata, posle samo tri odigrana meča i jednog postignutog gola.

Kapiten Srbije Dušan Tadić razočaran je posle neuspeha.

- Veliko razočarenje što nismo uspeli posle Dohe, zacrtali smo cilj da prođemo u nokaut fazu, nismo uspeli, naravno razočarani smo, ali ponosan sam na ovu grupu momaka i znam da im je svima bilo teško zbog dugih sezona... Neki momci će imati samo 6-7 dana slobodno, cele godine igramo i svi su hteli da se žrtvuju za svoju otadžbinu i na to sam ponosan. Čast mi je i zadovoljstvo da sam deo ove grupe momaka - počeo je Tadić za RTS.

Republika

Foto: Starsport

Srbija - Danska

Da li je ovo neuspeh?

- Ovo jeste neuspeh, hteli smo da prođemo dalje. Nismo uspeli, realno govoreći jeste neuspeh jer smo zacrtali cilj i uvek težimo ka višem.

Šta je nedostajalo?

- Treba pojedinačno analizirati utakmice, uraditi detaljnu analizu i videti šta tačno treba popraviti...

Za kraj - šta poručiti navijačima koji su u ovolikom broju došli i podržali vas?

- Imali smo neverovatnu podršku i neizmerno smo zahvalni na tome. Pre utakmice sam rekao igračima da treba da se borimo i ginemo za ove ljude jer oni su to zaslužili. Videli smo koliko im znači da ih usrećimo, ali nije nam to uspelo i razočarani smo zbog toga. Dugujemo im veliku zahvalnost i ostaje žal što ih nismo obradovali - završio je kapiten Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Sasa

26.06.2024 23:35

Kada budu igrali stvarni talenti za fudbal a ne tatini sinovi imacemo dobre rezultate.Znaci ko ima novca da ga ubaci u prvi tim taj igra a ko je talentovaniji a nema novca taj ne igra.Zato nas fudbal nikada nece biti dobar.