HRVATI GLEDAJU DUEL NA ALIJANC ARENI! Evo šta PIŠU o meču Srbije i Danske!

Autor:

Sport

25.06.2024

22:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od bodovnog stanja u Grupi C zavisi i njihov prolaz dalje.

HRVATI GLEDAJU DUEL NA ALIJANC ARENI! Evo šta PIŠU o meču Srbije i Danske!

Foto: Tanjug/AP

Hrvatski mediji su u fokusu iščekivanja rezultata utakmica u okviru Grupe C na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj.

Posle prvih 45 minuta na mečevima Srbija – Danska i Engleska – Slovenija, mreže su mirovale (0:0), što samo dodatno pojačava tenziju i neizvesnost među navijačima u drugim poluvremenima.

Jedan od najuzbudljivijih trenutaka prvog poluvremena bio je šut iz kornera danskog tima koji je gotovo rezultirao golom, ali je ipak završio uz muk u Minhenu i odluku sudije. Ovaj trenutak je dodatno podigao adrenalin među navijačima, stvarajući još veću napetost pred nastavak utakmice.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Hrvatski fudbaleri i selektor Zlatko Dalić

Komšijama bi, kako bi ostali u trci za plasman među 16 najboljih selekcija, odgovaralo da Engleska dobije Sloveniju sa više od tri gola razlike, odnosno, da Danska pobedi Srbiju bilo kojim rezultatom.

Tako hrvatski "Indeks" prenosi da su Slovenci odlični protiv Engleske i da to ne odgovara Hrvatskoj, dok "Jutarnji" ističe da Dalićevi izabranici sa strepnjom čekaju rezultate Srbije i Slovenije.

"Večernji" dodaje da je Slovenija odlično krenula protiv Engleske i da to nije dobra vest za Hrvatsku, dok "24sata" dodaju da "ako će Englezi ovako igrati, sve je gotovo (za Hrvate)". 

Podsetimo, EURO 2024 održava se u Nemačkoj, u 10 različitih gradova: Minhenu, Štutgartu, Hamburgu, Dizeldorfu, Berlinu, Dortmundu, Gelzenkirhenu, Kelnu, Lajpcigu i Frankfurtu.

Takmičenje traje od 14. juna do 14. jula, a Srbija se nalazi u Grupi C, zajedno sa selekcijama Engleske, Danske i Slovenije. “Orlovi” su prvi meč izgubili od “Gordog Albiona u Gelzenkirhenu (0:1), u drugom susretu remizirali su protiv Slovenije (1:1) u Minhenu, na Alijanc areni. Poslednje treće kolo igraće se 25. juna, rival je Danska od 21 čas, takođe na stadionu minhenskog Bajerna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading