NIJE SAMO NOVAK! Evo koje sve POZNATE face BODRE Srbiju s tribina! Tu je i strelac POSLEDNJEG gola za "ORLOVE" na VELIKIM takmičenjima! (FOTO)

Autor:

Sport

25.06.2024

21:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Došli su da daju podršku Piksijevim izabranicima.

NIJE SAMO NOVAK! Evo koje sve POZNATE face BODRE Srbiju s tribina! Tu je i strelac POSLEDNJEG gola za "ORLOVE" na VELIKIM takmičenjima! (FOTO)

Foto: www.profimedia.rs

Fudbaleri Srbije i Danske vode bespoštenu borbu na stadionu minhenskog Bajerna u poslednjoj utakmici Grupe C na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj.

Mreže miruju na poluvremenu, ali rezultat ne ide u prilog "orlovima" koje pobeda samo vodi u narednu fazu takmičenja.

Ipak, moramo da budemo zadovoljni rezultatom 0:0, budući da Srbija nije imala šut ka Kasperu Šmajhelu u prvih 45 minuta. Nausprot tome, Danci su propustili nekoliko prilika.

Ono što je zanimljivo, bila je slika s tribine Alijanc arene, na kojoj se okupio veliki broj poznatih ličnosti koje daju podršku izabranicima Dragana Stojkovića Piksija.

Već smo pisali da je najbolji teniser sveta Novak Đoković u Minhenu, kao i da se obratio "orlovima" pre meča, kako u TV prenosu, tako i putem društvenih mreža.

Foto: Starsport

Novak Đoković i Miroslav Tanjga, sportski direktor FSS

Osim Noleta, na tribinama Bajernovog stadiona je i legendarni kapiten Aleksandar Kolarov, koji je bio strelac poslednjeg gola Srbije na nekom velikom takmičenju, a to je bilo Svetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine. Njegovim pogotkom iz "slobodnjaka", izabranici tadašnjeg selektora Mladena Krstajića slavili su protiv Kostarike 1:0.

Foto: Starsport

Aleksandar Kolarov gleda "orlove"

Tu je, naravno, i Sofija Milošević, supruga srpskog napadača Luke Jovića, čijim su golom protiv Slovenije u nadoknadi vremena "orlovi" uopšte i došli u situaciju da sami odlučuju o svojoj sudbini oko plasmana u naredni krug.

Kao i u prethodnom meču sa komšijama, Sofija je došla na utakmicu u dresu Srbije, sa brojem 8 na leđima, koji njen izabranik nosi u nacionalnom timu.

Foto: Starsport

Sofija Milošević

Tu je i najveća zvezda domaće estradne scene Svetlana Ražnatović, u dresu svog zeta Nemanje Gudelja, sa svojom ćerkom Anastasijom.

Ceca i Anastasija su bodrile vezistu "orlova", kojeg je ipak, Piksi ostavio u svlačionici na poluvremenu utakmice sa Dancima.

Foto: Starsport

Ceca Ražnatović u dresu Nemanje Gudelja

Podršku "orlovima" došao je da pruži i zamenik kapitena Partizana Danilo Anđušić. Srpski reprezentativac nije mogao da propusti meč u Minhenu i nasmejan bodri ekipu Dragana Stojkovića Piksija.

Foto: Starsport

Danilo Anđušić na tribinama Alijanc arene

Podsetimo, EURO 2024 održava se u Nemačkoj, u 10 različitih gradova: Minhenu, Štutgartu, Hamburgu, Dizeldorfu, Berlinu, Dortmundu, Gelzenkirhenu, Kelnu, Lajpcigu i Frankfurtu.

Takmičenje traje od 14. juna do 14. jula, a Srbija se nalazi u Grupi C, zajedno sa selekcijama Engleske, Danske i Slovenije. “Orlovi” su prvi meč izgubili od “Gordog Albiona u Gelzenkirhenu (0:1), u drugom susretu remizirali su protiv Slovenije (1:1) u Minhenu, na Alijanc areni. Poslednje treće kolo igraće se 25. juna, rival je Danska od 21 čas, takođe na stadionu minhenskog Bajerna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading