VAŽNO OBAVEŠTENJE ZA BEOGRAĐANE! Ovi delovi grada biće bez vode od PONOĆI!

Autor:

Vesti

26.06.2024

06:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Delovi prestonice imaće smanjen pritisak!

VAŽNO OBAVEŠTENJE ZA BEOGRAĐANE! Ovi delovi grada biće bez vode od PONOĆI!

Foto: Photo by Sasikan Ulevik on Unsplash

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštinama Zemun i Novi Beograd, od ponoći do 18.00 sati, doći će do umanjenja pritiska i prekida u vodosnabdevanju kod potrošača u delovima Novog Beograda i Zemuna, saopštio je Beogradski vodovod i kanalizacija.

Na teritoriji opštine Zemun, bez vode će biti naselja Vojni put 1, Vojni put 2, Altina, Nova Galenika, kao i Naselje za pripadnike službi bezbednosti. Takođe, prekide će osetiti potrošači u Industrijskoj zoni, kao i naselja uz Batajnički drum. Dodatno, prekid će zahvatiti potrošače i naselja uz auto-put za Novi Sad, kao što su Batajnica, Zemun Polje, Šangaj, Busije, i Ugrinovci. Bez vode će biti i Plavi horizonti, deo auto-puta za Zagreb oko „Grmeča“ i „Ikarbusa“, kao i Balanička, Megarska, Prekonoška i Radavačka ulica.

Na teritoriji Novog Beograda, umanjen pritisak i prekide u vodosnabdevanju imaće blok oivičen sledećim ulicama: Spoljnom magistralnom tangentom od pruge do Pupinovog mosta, Pregrevicom, Novogradskom, Đorđa Pantelića, Dr Nedeljka Ercegovca, Grmečkom, Lešnikovom, Orahovog lista i delom pruge od Spoljne magistralne tangente do Ulice orahovog lista.

Beogradski vodovod i kanalizacija obezbedili su auto-cisterne za najnužnije potrebe za pijaćom vodom kako bi potrošači mogli da zadovolje osnovne potrebe tokom trajanja radova. Preporučuje se građanima da unapred obezbede dovoljne količine vode za piće i osnovne potrebe. Radovi su planirani u cilju unapređenja i održavanja vodovodne infrastrukture, što će dugoročno doprineti kvalitetnijem vodosnabdevanju ovih delova grada.

BONUS VIDEO

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading