BRAVO ZA NAŠE TENISERKE: Olga i Natalija preskočile prve prepreke!

Autor:

Sport

25.06.2024

20:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpkinje uspešne na startu kvalifikacija za Vimbldon.

BRAVO ZA NAŠE TENISERKE: Olga i Natalija preskočile prve prepreke!

Foto: Tanjug/AP

Vimbldon

Nakon pobede u prvom kolu kvalifikacija za Vimbldon, Natalija Stevanović se pridružila Olgi Danilović u drugom kolu. Iako je ove sezone imala izazova na travi, Natalija je uspela da ostvari značajan trijumf nad Tajlom Preston rezultatom 6:3, 7:5.

Foto: Tanjug/AP

Stevanović

Olga Danilović je danas u prvom kolu pobedila Italijanku Lukreciju Stefanini 6:3, 6:4, a meč je trajao jedan sat i 20 minuta. Srpska teniserka će u drugom kolu kvalifikacija za Vimbldon igrati protiv Hrvatice Antonije Ružić, koja je ranije danas savladala Amerikanku Luizu Čiriko 6:3, 6:1.

Foto: Tanjug/AP

Danilović

Iako je ove sezone imala izazova na travi, Natalija Stevanović se prošle godine istakla sjajnim rezultatima na ovoj podlozi. Zanimljivo je da je ova 29-godišnjakinja prošle godine uspela da se domogne glavnog žreba Vimbldona kroz kvalifikacije, te da je ostvarila veliko iznenađenje savladavši šampionku iz 2021. godine, Karolinu Pliškovu.


U meču protiv Tajle Preston, viđena je izuzetno uzbudljiva borba. Iako se šest brejkova dogodilo u prvom setu, Natalija je uspela da ostvari dva više i stekne prednost. U drugom setu, borba je postala još uzbudljivija, a Natalija je uspela da se vrati nakon gubitka servisa i napravi ključni brejk u dvanaestom gemu, obezbedivši tako pobedu posle jednog sata i 45 minuta igre.

Nakon uspeha protiv Prestonove, Natalija se sada priprema da odmeri snage sa još jednom Australijankom, Medison Inglis, u drugom kolu kvalifikacija za Vimbldon.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading