RADE BOGDANOVIĆ OŠTRO PO PIKSIJU: Selektore, pa mi smo te ZBOG TOGA doveli

Autor:

Sport

26.06.2024

00:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rade u svom stilu...

RADE BOGDANOVIĆ OŠTRO PO PIKSIJU: Selektore, pa mi smo te ZBOG TOGA doveli

Foto: Starsport

Fudbalska selekcija Srbije nije uspela da savlada Dansku na Alijanc areni u Minhenu (0:0), pa su izabranici Dragana Stojkovića Piksija završili učešće već u grupnoj fazi takmičenja na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj.

Remi Engleske i Slovenije (0:0) označio je oproštaj "orlova" sa kontinentalnog Šampionata, posle samo tri odigrana meča i jednog postignutog gola.

Nije bio zadovoljan selektor Stojković konačnim epilogom u Minhenu, iako je pre meča najavljivao uspeh svojih pulena.

A nije ni Piksijevim rečima bio tradicionalno zadovoljan Rade Bogdanović koji ih je oštro osudio.

Republika

Foto: printscreen/RTS

Rade Bogdanović

- Selektor je lepo ispričao, nahvalio kao i svih ovih godina. Njegov najveći problem je što još igra fudbal, samoljubiv je i nije objektivan, rekao je Bogdanović i nastavio:

- Niko nije očekivao da nas neko udara kao vreću. Čovek ima platu milion i po evra godišnje. On priča da je neko očekivao da nas udara neko kao vreću. Selektore, mi smo te doveli da nas ne udaraju, dali su ti platu, a novinari u Minhenu koji nisu smeli ništa da te pitaju da se digneš iznad tima, zaključio je Bogdanović.

Ovako je Piksi prokomentarisao učinak na EVRO:

- Rezultatski je sigurno razočaranje, ali nije kraj niti smak sveta. Mislim da smo pokazali dobro lice i da se nismo obrukali, to svi mogu da potvrde... Ovo je veliki uspeh za srpski fudbal da smo uopšte došli ovde na EP posle toliko godina. To niko ne sme da zaboravi, momci su pružili sve što su mogli, hteli, želeli... Jeste razočarenje zbog rezultatskog neuspeha, ali sigurno da nije uopšte tako da ništa nije bilo dobro.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading