NIKAD JAČI UDAR NA ENU JANJUŠEVIĆ: Glasine krenule od Janjuševe bivše, jedna stvar je MONSTRUOZNA!

Autor:

Zadruga

24.06.2024

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković ocrnila bivšeg košarkaša i njegovu nekadašnju suprugu!

NIKAD JAČI UDAR NA ENU JANJUŠEVIĆ: Glasine krenule od Janjuševe bivše, jedna stvar je MONSTRUOZNA!

Foto: Printskrin/RTV PINK, Instagram.com

Starleta Maja Marinković je žestoko ratovala sa Aneli Ahmić mesecima unazad, ali je stala na njenu stranu nakon što je cimerka abortirala dete Marka Janjuševića Janjuša, što je svojevremeno uradila i ona. Sinoć je sa Darkom Tanasijevićem pričala upravo o ovoj situaciji, ali i o svom odnosu sa Stanislavom Krofakom.

- Majo, juče nominacije glavna tema ti i Stanislav, kakvi su utisci? -pitao je Darko.

- Moram da kažem da su bili baš lepi komentari i zadovoljna sam. Ja stvarno cenim mišljenje od drugih ljudi, ovo je moj posao i zaista znam da se sve vrti u krug - rekla je Maja.

- Aneli te je juče sačuvala i zahvalila ti se na ljudskosti -rekao je Darko.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Maja progovorila o Stanislavu

- Baš lep gest prema meni, ja sam to i očekivala od one situacije sam spustila loptu. To što se desilo je život, nije šala i mislim da je na kraju donela pravu odluku. Janjuš je za mene takav monstrum, on je pokušao da svali kako ja lažem za trudnoću, poenta je da on ne želi da se poteže ta tema, jer ga je narod tad osudio. On se sve vreme takmiči sa njom, sve vreme je tipovao zbog plasmana, svi znam kako je reagovao kad sam bila bolje plasirana od njega, psovao je sve živo. Ona je rekla lepu rečenicu, ispala sam joj bolji prijatelj nego mnogi, nekako je razumem i uvek ću joj pružati podršku. Janjuš je jedan loš čovek, pravio je dete i meni i njoj i svojim ponašanjem i neodgovornošću je terao na sve to. Valjda su sad tašta i žena zadovoljne - rekla je Maja.

- Kako gledaš na tu tužbu? - pitao je Darko.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Maja ocrnila Janjuša i njegovu bivšu suprugu

- Ja ne volim tu nepravdu, Ena je kvarna i rade sve u dogovoru. Mogu da naprave nekome traumu za ceo život, pritom Aneli je na javnoj sceni, ima dete i porodicu tako da mi se ne sviđa ophođenje nekih ljudi prema njoj, jer joj treba ovakav monstrum koji je od početka već godinama u izolaciji. Ja ne mogu te šlagere da slušam i jasno mi je da je gledao kao glavnog aktera i prvu temu, njemu se ona svidela ali je nedovoljno naspram njegovog vođenja rijalitija. Čovek je propalitet, poročan, neozbiljan tako da ona zaslužuje muškarca koji će da je ceni i poštuje, on je žena u telu muškarca - rekla je Maja.

- Šta se dešava sa Stanislavom? -pitao je Darko.

- Ovde neće biti ništa, jesam se vezala za njega, sigurna sam da sam mu draga ali sam ispala nefer za to što sam rekla i onda mi je malo krivo što je to sve ispalo tako. Nebitno, družićemo se i videćemo napolju kako će teći odnos - rekla je Maja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Ana

24.06.2024 10:24

Nešto mi ne žao Maje, bio bi red da pobedi, trudila se. Nije ona kriva što je takva, nije imala majku pored sebe a otac nije znao da je vaspita.

Ljiljana

24.06.2024 11:14

Razumem koncepciju rijalitija. Ali ne razumem veličanje ovakvih osoba Maja Aneli Miljane. Pokazati njihove moralne vrednosti. A onda ih hvaliti,veličati, dovoditi ih na pijedestal. Što gore moralne vrednosti, osuditi, i pokazati kakav ne treba biti, a one postaju ☆ rijalitija. Moralne vrednosti za produkciju i glavne rediteljke iste je na niskim granama ravna 0.

Ana

24.06.2024 11:27

Al je ruznaaa