DETALJI KOJI SU ELIMINISALI "ORLOVE" SA EP! Da li je Srbija POKRADENA u ovim SITUACIJAMA? (VIDEO)

Autor:

Sport

25.06.2024

23:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Remi odveo Dance u narednu rundu takmičenja.

DETALJI KOJI SU ELIMINISALI "ORLOVE" SA EP! Da li je Srbija POKRADENA u ovim SITUACIJAMA? (VIDEO)

Foto: Starsport

U 82. minutu meča između Srbije i Danske, dogodila se situacija koja je podigla dosta prašine na Alijanc areni.

Glavni akter događaja bio je napadač "orlova" Aleksandar Mitrović, koji je bio u centru pažnje nakon što je povučen za dres od strane protivničkog igrača Andersena. Nakon što je pao na travu, rekorder po broju golova za naš nacionalni tim je odmah tražio jedanaesterac, ali umesto toga dobio je žuti karton od strane glavnog arbitra Fransoe Leteksijea.

Pošto je zatražio penal, srpski golgeter je ušao u sukob sa protivničkim igračima, što je dodatno zakomplikovalo situaciju na terenu. Rasprava između "Mitrogola" sa Dancem je bila vrlo žučna, a glavni arbitar je morao da interveniše kako bi smirio strasti. Ipak, odluka o žutom kartonu za Aleksandra ostala je na snazi, uprkos njegovim prigovorima i zahtevima.

 

 

Iako je situacija bila sporna, sudija Leteksije je ostao pri svom mišljenju i odlučio da Mitroviću pokaže javnu opomenu umesto da dosudi najstrožu kaznu. Ova odluka izazvala je kontroverze među navijačima i stručnjacima, koji su nešto pre toga, kada je poništen autogol Danaca, obasuli teren predmetima, nezadovoljni odlukama glavnog arbitra.

Sporna situacija u kojoj je Aleksandar Mitrović tražio penal, ali dobio žuti karton, definitivno je obeležila ovaj meč između Srbije i Danske. Rasprava, sukob na terenu i kontroverzna odluka sudije dodatno su začinili ovaj meč, ostavljajući prostor za brojne diskusije i spekulacije nakon završetka utakmice.

Izabranici selektora Dragana Stojkovića Piksija se vraćaju kućama već posle tri odigrana meča, Engleska i Danska idu dalje, Slovenci čekaju rasplet oko trećeplasiranih selekcija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading