RADE BOGDANOVIĆ NE MOŽE DA VERUJE: SRBIJA I DANSKA SU TAKO DOSADNE! Ja ne znam šta oni hoće!

Autor:

Sport

25.06.2024

22:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U svom stilu.

RADE BOGDANOVIĆ NE MOŽE DA VERUJE: SRBIJA I DANSKA SU TAKO DOSADNE! Ja ne znam šta oni hoće!

Foto: printscreen/RTS

Fudbaleri Srbije trenutno igraju poslednji meč grupne faze Evropskog prvenstva protiv Danske, a na poluvremenu nema golova. "Orlovi" ovaj meč moraju da pobede ukoliko žele da se plasiraju među najboljih 16.

U studiju RTS reč na poluvremenu je dobio fudbalski analitičar Rade Bogdanović koji je u svom stilu prokomentarisao igru Srbije.

- Ne verujem da je bilo još jedna ili dve utakmice da su bile ovako dosadne. Ja ne znam lično ni šta hoće selektor Danske, ni šta želi selektor Srbije. Ali, videćemo sa izmenama šta će biti sada - rekao je Bogdanović, a pre meča je govorio ovako:

Republika

Foto: printscreen/RTS

Rade Bogdanović

Iskren da budem, nisam fudbalski inteligentan da bih objasnio način i sastavim tima, prepustiću kolegama.

Što se tiče samog meča, opet je problem bio ulazak u utakmicu - ali je naša ekipa ovog puta otišla korak dalje i "zakazala" u celom prvom poluvremenu. Čini se da je Piksijeva ideja posle koje je mogao postati ludak ili genije ipak prevagnula ka ovom prvom epitetu. Potpuni nedostatak kreacije u veznom redu rezultirao je mnogim izgubljenim loptama i time da nismo zapretili golu Šmajhela ni u jednom navratu, što je nedovoljno za naš cilj.

Mitrović je dobijao samo duge lopte koje nije mogao da pretvori apsolutno ni u šta bez pomoći u napadu. U nekoliko navrata je bio potpuno usamljen i Srbija je, iako je držala loptu u nogama solidan deo vremena, izgledala potpuno inferiorno u odnosu na Dance.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading