REPUBLIKA SA SLAVNIM ALANOM ŠIREROM: Srbija nema šanse večeras! Penala protiv Partizana se više ne sećam!

Autor:

Sport

16.06.2024

19:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni Englez o očekivanjima.

REPUBLIKA SA SLAVNIM ALANOM ŠIREROM: Srbija nema šanse večeras! Penala protiv Partizana se više ne sećam!

Foto: Republika

Foto: Republika

 

Alan Širer, legendarni engleski napadač, govorio je o očekivanjima pred večerašnji (21.00) meč protiv Srbije u C grupi Evropskog prvenstva.

On je, inače, stručni konsultant na jednoj tamošnjoj televiziji i zabranjeno mu je da daje intervjue, međutim, uspeli smo da od njega izvučemo dve rečenice.

- Srbija nema šanse da iznenadi Englesku - rekao je Širer za Republika.rs

Podsetili smo ga na dvomeč sa Partizanom kada je promašio penal.

 - Zaboravio sam, ne sećam se - rekao je slavni napadač kroz smeh.

Inače, naši fudbaleri posle 24 godine posta najzad su obezbedili plasman na Evropsko prvenstvo. Kvalifikacije su u gotovo kompletno balkanskoj grupi završili drugom mestu iza Mađara, a ispred Crne Gore, Bugarske, Litvanije.

Nakon Engleza, fudbalskoj reprezentaciji Srbije na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj ostaje da odigra još dve utakmice grupne faze. „Orlovi“ će u drugom kolu C grupe igrati protiv Slovenije u četvrtak, 20. juna, od 15 časova na „Alijanc areni“ u Minhenu. Za kraj grupne faze, četu Dragana Stojkovića Piksija 25. juna od 21 sat očekuje utakmica protiv selekcije Danske, takođe na stadionu minhenskog Bajerna.

 Prvoplasirani i drugoplasirani tim obezbediće direktan plasman u nokaut fazu EVRO 2024, dok će to učiniti i četiri najbolje trećeplasirane ekipe. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading