SVEŠTENIK TESTIRAO ELEKTRIČNI TROTINET PO GROBLJU: Izazvao buru komentara na društvenim mrežama (VIDEO)

Autor:

Vesti

26.06.2024

03:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reakcije na ovaj prizor bile su raznovrsne.

SVEŠTENIK TESTIRAO ELEKTRIČNI TROTINET PO GROBLJU: Izazvao buru komentara na društvenim mrežama (VIDEO)

Foto: x/printscreen/@poskupelePljuge

Video snimak nedavno objavljen na društvenim mrežama prikazuje pravoslavnog sveštenika u mantiji kako se zabavlja vozeći električni trotinet po groblju. Uz krst oko vrata i tašnu u ruci, sveštenik nekoliko puta krugova vozi pored grobnica, a na kraju snimka izražava zadovoljstvo vožnjom komentarišući da bi morao nabaviti takav trotinet za parohiju.

Reakcije na ovaj prizor bile su raznovrsne na društvenim mrežama. Dok su neki komentarisali sa dozom ironije, drugi su izrazili zaprepašćenje i kritiku. Neki korisnici su se našalili na račun situacije, nazivajući sveštenika "Elektro pop" ili "Otac Trotinetije", dok su drugi izrazili svoje negodovanje zbog takvog ponašanja na groblju.

Međutim, većina korisnika se složila da je video zabavnog karaktera te da sveštenik, kao i svaka osoba, ima pravo na opuštanje i šalu. Naglašavajući da je ovo bio trenutak opuštanja i zabave, mnogi su istakli da nema potrebe za prevelikim kritikama ili ozbiljnim tumačenjem ovakvih događaja.

U celoj priči se ističe da su sveštenici, iako često viđeni kao ozbiljni i posvećeni, takođe ljudi sa svakodnevnim interesovanjima i potrebama za relaksacijom.

Kazne za vozače trotineta: Kazne za prekršaje vozača električnih trotineta mogu iznositi od 120.000 do 140.000 dinara, posebno u slučajevima kada vozači voze na autoputu ili kada na trotinetu prevoze dete. To se smatra najtežim prekršajem. Vozači trotineta tretiraju se kao ravnopravni učesnici u saobraćaju i snose odgovornost za nasilničku vožnju, saobraćajne nezgode, povrede drugih učesnika u saobraćaju, ili krivična dela.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading