TADIĆ ŽALI ZBOG PORAZA OD ENGLEZA: ONI SE NUDILI - trebalo da osvojimo bod, ako ne i sva TRI! NAJBOLJI SAM IGRAČ tima!

Autor:

Sport

16.06.2024

23:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapiten razočaran.

TADIĆ ŽALI ZBOG PORAZA OD ENGLEZA: ONI SE NUDILI - trebalo da osvojimo bod, ako ne i sva TRI! NAJBOLJI SAM IGRAČ tima!

Foto: Profimedia

Foto: Republika

 

Fudbaleri Srbije izgubili su od Engleske u prvom kolu Grupe C na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj, a kapiten Dušan Tadić žali.

Nakon Engleza, fudbalskoj reprezentaciji Srbije na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj ostaje da odigra još dve utakmice grupne faze.

Tadić nije krio da mu je bilo teško što nije počeo veliku utakmicu protiv Engleza.

- Teško, iskreno teško, mislim pričao sam sa selektorom, imamo komunikaciju, ali sam teško prihvatio jer se igra protiv Engleske, lider sam, kapiten, mislim da sam najbolji igrač ovog tima. Naravno da mislim da je trebalo da počnem, ali poštujem odluku selektora, mislim da sam mogao više da uradim za 90 minuta. Ako on kaže, da igram 30 minuta, onda ću da igram 30. Ali dobro, idemo dalje, nije bitan pojedinac, nije to bitno, bitno je da idemo dalje, to je najbitnije, to je jedino pravo merilo. Imamo veliko zajedništvo i učinićemo sve za to, rekao je krilni igrač Srbije.

Potom je iskazao žal koja ostaje.

- Englezi se nudili, malo nam je falilo. Ostaje žal. Mislim da smo trebali da osvojimo bod, ako ne i sva tri - rekao je Tadić i osvrnuo se na sledeće dve utakmice:

- Mislim da ne treba da kalkulišemo. Sledeća utakmica nam je jako bitna, kao i ova. Uvek gledaš da prikupiš što više bodova, tako i ovu utakmicu želiš da rešiš u svoju korist. Sve ćemo učiniti da dobijemo Sloveniju, a zatim i Dansku i da prođemo dalje.

„Orlovi" će u drugom kolu C grupe igrati protiv Slovenije u četvrtak, 20. juna, od 15 časova na „Alijanc areni" u Minhenu. Za kraj grupne faze, četu Dragana Stojkovića Piksija 25. juna od 21 sat očekuje utakmica protiv selekcije Danske, takođe na stadionu minhenskog Bajerna.

Prvoplasirani i drugoplasirani tim obezbediće direktan plasman u nokaut fazu EVRO 2024, dok će to učiniti i četiri najbolje trećeplasirane ekipe. Za plasman se prvo gleda broj bodova, zatim gol razlika, ukupan broj postignutih golova, ukupno pobeda.

Posle grupne faze, sledi osmina finala (29. jun – 2. jul), četvrtfinale (5. – 6. jul), polufinale (9. – 10. jul) i na kraju finale (14. jul).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading