UZNEMIRUJUĆE: Pogledajte kako izgleda Englez posle napada na Srbe!

Autor:

Sport

17.06.2024

00:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uoči meča na EP došlo je do sukoba navijača.

UZNEMIRUJUĆE: Pogledajte kako izgleda Englez posle napada na Srbe!

Foto: Tanjug/AP

Foto: Republika

 

Fudbaleri Srbije i Engleske odigrali su meč prvog kola C grupe na EVRO 2024, a njemu je prethodila tuča navijača ispred jednog kafića u Gelzenkirhenu.

Grupa albanskih huligana, uz pomoć Engleza, napala je Srbe dok su mirno pili piće, ali su se brzo povukli pod naletima naših. Posledice po njih bile su katastrofalne, pošto je nekolicina završila krvavih glava. 

Evo kako izgleda jedan od Engleza:

Republika

Foto: Društvene mreže

Engleski navijač nakon tuče sa Srbima

Inače, Engleza je više bilo na ovom meču, ali su tokom utakmice na Šalke areni često bili u podređenom položaju u odnosu na Srbe, koji su bili mnogo glasniji.

Meč je završen pobedom Ostrvljana rezultatom 1:0, a heroj trijumfa bio je Džud Belingem, strelac gola u 13. minutu.

Inače, naši fudbaleri posle 24 godine posta najzad su obezbedili plasman na Evropsko prvenstvo.

Nakon Engleza, fudbalskoj reprezentaciji Srbije na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj ostaje da odigra još dve utakmice grupne faze.

„Orlovi“ će u drugom kolu C grupe igrati protiv Slovenije u četvrtak, 20. juna, od 15 časova na „Alijanc areni“ u Minhenu. Za kraj grupne faze, četu Dragana Stojkovića Piksija 25. juna od 21 sat očekuje utakmica protiv selekcije Danske, takođe na stadionu minhenskog Bajerna.

Prvoplasirani i drugoplasirani tim obezbediće direktan plasman u nokaut fazu EVRO 2024, dok će to učiniti i četiri najbolje trećeplasirane ekipe. Za plasman se prvo gleda broj bodova, zatim gol razlika, ukupan broj postignutih golova, ukupno pobeda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Roki

18.06.2024 13:07

Izuzetno je uznemirujuce, zamaglili ga od batina.