NAVIJAČI SRBIJE U KORTEU KRENULI KA STADIONU! Velike mere obezbeđenja! (FOTO+VIDEO)

Autor:

Sport

16.06.2024

17:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki broj Srba stigao je u Gelzenkirhen.

NAVIJAČI SRBIJE U KORTEU KRENULI KA STADIONU! Velike mere obezbeđenja! (FOTO+VIDEO)

Foto: Republika

Fudbaleri Srbije i Engleske od 21.00 igraju meč Grupe C na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj, a naši navijači krenuli su ka mestu odigravanja utakmice.

Pristalice "orlova" u korteu su se uputile ka stadionu Ventils arena u Gelzenkirhenu, a čuva ih veliki broj organa reda.

Srba je nekoliko hiljada, a evo kako izgleda njihov korteo:

Podsetimo, svemu je prethodila žestoka tuča naših navijača sa Albancima koji su došli da provociraju, inicirali obračun, a potom dobili žestoke batine i pobegli.

Foto: Republika

 

Inače, naši fudbaleri posle 24 godine posta najzad su obezbedili plasman na Evropsko prvenstvo. 

Foto: Republika

 

Kvalifikacije su u gotovo kompletno balkanskoj grupi završili drugom mestu iza Mađara, a ispred Crne Gore, Bugarske, Litvanije. Nakon Engleza, fudbalskoj reprezentaciji Srbije na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj ostaje da odigra još dve utakmice grupne faze. „Orlovi“ će u drugom kolu C grupe igrati protiv Slovenije u četvrtak, 20. juna, od 15 časova na „Alijanc areni“ u Minhenu. Za kraj grupne faze, četu Dragana Stojkovića Piksija 25. juna od 21 sat očekuje utakmica protiv selekcije Danske, takođe na stadionu minhenskog Bajerna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading