GRMI "VIDOVDAN", GRMI "VESELI SE SRPSKI RODE": Trobojke i pesma, SRBI OSVAJAJU Gelzenkirhen

Autor:

Sport

16.06.2024

12:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naši navijači napravili feštu na trgu.

GRMI "VIDOVDAN", GRMI "VESELI SE SRPSKI RODE": Trobojke i pesma, SRBI OSVAJAJU Gelzenkirhen

Foto: Republika

Fudbaleri Srbije imaće večeras veliku podršku navijača svojih navijača na stadionu Šalkea u prvom meču na EVRO 2024 protiv Engleske. Već od ranih jutarnjih časova naši navijači počeli su da se okupljaju na Sankt urbanus Kirhplacu, trgu na kojem je postavljna fan zona Srbije, udaljena oko 3,5 kilometara od stadiona.

Republika

Foto: Republika

Navijači Srbije

Sjatili su se u Gelzenkirhen naši navijači iz cele Nemačke, okolnih zemalja, ali i Srbije, Republike Srpske i drugih delova sveta u kojima ima naših navijača. Kada su u pitanju oni navijači iz Republike Srpske, dela Bosne i Hercegovine, oni nemaju dilemu da je njihova zemlja u stvari na EVRO 2024 i da im srce kuca uz Dragana Stojkovića Piksija i njegove izabranike.

Republika

Foto: Republika

Navijači iz Brčkog, Republika Srpska uvek uz Srbiju

Upravo oni su bili najoduševljeniji kada su na trgu sa razglasa zagrmele pesme "Veseli se srpski rode" i "Vidovdan". Uskoro bi trebao da počne i nastup kulturno-umetničkih društava. Međutim, ima tu i naših navijača iz Severne Makedonije.

 

 

 

Pojedinci, koliko su sigurni u pobedu Srbije protiv Engleske, odlučili su da stave novac na to. Tako su momci iz Šajkaša, prema ličnom priznanju, ne mali novac, uložili na pobedu "orlova" i to u SOCCERBET kladionici.

Republika

Foto: Republika

Srbi iz Šajkaša poručuju  da će u SOCCERBET igrati na "orlove"

 

Bile su tu i devojke iz Republike Srpske. One su, kao i brojni sunarodnici došle iz svih gradova tog entiteta Bosne i Hercegovine, a bilo je i onih rođenih u Nemačkoj, ali su rodom iz Republike Srpske

- Mi smo iz Doboja i Zvornika - viče jedna od devojaka, dok trešti muzika, a nadovezuje se druga:

- Ja sam ovde rođena. Iz Minhena sam.

Republika

Foto: Republika

Navijačice Srbije

 

Uostalom, pogledajte foto-galeriju kako trenutno izgleda atmosfera među srpskim navijačima na trgu u Gelzenkirhenu.

Podsetimo, FSS imajući u vidu da će na stadionu Šalkea biti veliki broj naših navijača, kao i Engleza, ali i to da Nemci imaju veoma stroga pravila i propise, Fudbalski savez Srbije se oglasio hitnim saopštenjem na sam dan meča. Ovim apelom htelo se da se da se pošalje jasna poruka.

 

Republika

Foto: Republika

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)

Loading