VAŽNA INFORMACIJA ZA SVE SRBE KOJI GLEDAJU "ORLOVE" PROTIV DANSKE! Evo KADA je skup navijača u Minhenu

Autor:

Sport

24.06.2024

22:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve staje u 90 minuta sutra.

VAŽNA INFORMACIJA ZA SVE SRBE KOJI GLEDAJU "ORLOVE" PROTIV DANSKE! Evo KADA je skup navijača u Minhenu

Foto: Tanjug/AP

Fudbalske reprezentacije Danske i Srbije sutra u 21 čas odmeriće snage u trećem i poslednjem meču u Grupi C. "Orlovi" su započeli takmičenje hrabrom igrom protiv Engleske, ali nisu imali sreće i ostali su bez bodova, dok su Skandinavci takođe pružili odličan otpor "Gordom Albionu" i zasluženo zadovoljni napustili teren sa velikim poenom. S druge strane, obe selekcije igrale su nerešeno (1:1) protiv Slovenije, pa će se velika borba za plasman u nokaut fazu voditi u direktnom sudaru na Alijanc Areni.

Baš kao i u prethodna dva navrata u Gelzenkirhenu i Minhenu, i ovog puta na Alijanc areni očekuje se da navijači Srbije poguraju "orlove" do pobede koja bi bila jedna od najvećih u ovom veku.

A važna informacija za sve one koji će sutra bodriti Piksijeve izabranike uživo jeste da je skup navijača od 13.00-17.00 na Marienplacu kao i prošli put. Ko želi ranije, može doći i ranije naravno.

Republika

Foto: DeFodi Images / Zuma Press / Profimedia

Navijači Srbije na EVRO

Podsetimo, kada je reč o meču protiv Danske, Piksi je najavio određene promene u sastavu.

- Rekao sam da će biti promena, ali ako vam kažem jedna, dve ili tri, šta vam to znači. Ali utakmica se ne igra 45 minuta, treba razmišljati ko će početi, ko će biti na klupi i šta mi treba da uradimo da imamo oružje na klupi, da privedemo meč kako treba u naš tok. Treba biti inteligentan po pitanju startne pozicije, ali i klupe, jer i klupa je danas mnogo važna. Ona je mnogo važnija nego ovi što istrče i igraju, to se pokazalo milion puta do sada. Nekih promena će biti sigurno, ali u toj nekoj konstelaciji stvari koje mogu da se dese sutra, tako ćemo i vući poteze. Plan igre Srbije postoji, u zavisnosti od situacije A kako ćemo reagovati i u zavisnosti od situacije B - rekao je selektor Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading